contravolta
80+
Turknet kullanmadım.peki hocam turknet nasıl çok bir şey yok netspeedle arasında
Turknet kullanmadım.peki hocam turknet nasıl çok bir şey yok netspeedle arasında
Milenicom kullanıyorum memnunumKesinlikle turknet millenicom berbat
4. ayımdayım daha zam yok eğer gelirse müşteri hizmetlerini arasın önceden bilgilendirilmediği için iade istesin vermiyorsa ultimatom çeksin klasik işler bunlar.. bana böyle bir şey gelmedihocam peki üstteki arkadaşın dedikleri doğru mu 2-3 ay sonra zam gelmesi gibi.
anladım teşekkür ederim hocam. kopma ve arıza kaydı demiş diğer arkadaş altyapısı ile alaklı sanırım zaten tüm issler tt altyapısını kullanıyor.4. ayımdayım daha zam yok eğer gelirse müşteri hizmetlerini arasın önceden bilgilendirilmediği için iade istesin vermiyorsa ultimatom çeksin klasik işler bunlar.. bana böyle bir şey gelmedi
Fiber altyapı değil mi? Türk Telekom haricinde bir firma bu altyapıyı kullanabiliyor mu?türktelekom.
evet hocam tt fiber altyapısı var. bildiğim kadarıyla evet her issden fiber internet alabilirim bu altyapı ile.Fiber altyapı değil mi? Türk Telekom haricinde bir firma bu altyapıyı kullanabiliyor mu?
hocam https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular bu lünkteki duyuruya göre 100 mps 300 tl diyor sitesinde 230 tl yazıyor ama.Millenicom sitesinden duyurular kısmına bakın kac TL olacak diye.
hocam orası öyle ama mesela bana 230'a abonelik başlatıp 2-3 ay sonra zam yapması çok saçma resmen beni bu fiyatla avlıyor. siz hangi iss kullanıyorsunuz memnun musunuz?Arkadaşlar şöyle bir durum var Türk Telekom taahhütlü internet fiyatları malumunuz çok yüksek.
Hiçbir taahhütsüz internet türk telekom'un fiyatlarına gelemez çünkü fiyat belirleyen Türk Telekom.
İlk kullanıcıya indirimli fiyat sonra zamlaniyor.Sen 2 ay 230 tl ödersin sonra 300 tl ödersin.evet hocam tt fiber altyapısı var. bildiğim kadarıyla evet her issden fiber internet alabilirim bu altyapı ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular bu lünkteki duyuruya göre 100 mps 300 TL diyor sitesinde 230 TL yazıyor ama.