Arama sonuçları: *

1. DefKot

Turkcell Superonline'a geçilir mi?

Kesinlikle geçme ben 42 MBPS interneti 169 TL ye anlaştım 200-225 TL ödüyorum hafta içi yine müşteri hizmetleri ile konuşcam En iyisi Turknet
  2. DefKot

Superonline internette kalmakla hata mı yapmışım ?

Superonline 35 megabit internet ping ise görünüyor 140 TL sizce değermi bu fiyata yoksa 160 TL verip 50 megabite mi yükseltsem bana kopma yaşayabilirsiniz dedi evim sözde 55 megabit destekliyormuş ama ben internetten adres ile sorgulama yaptığımda 75 megabit görünüyordu ! İnternette geçtim gta...
  3. DefKot

Turkcell Superonline Son 2 Gündür Aşırı MS var

İstanbul da aynı şekil
  4. DefKot

Turkcell Superonline Son 2 Gündür Aşırı MS var

Evet son 2 gündür berbat ötesi online oyun oynatmadı bana da
  5. DefKot

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

Turknet iyi bence ben de Turknete geçmeyi düşünüyorum
  6. DefKot

Yardım İnternete başka Mbps görünüyor müşteri hizmetlerinde başka Mbps görünüyor

Aynen bu harika olan üstü 8 Mbps 120 TL paketini de anneme telefon da müşteri hizmetleri vermiş
  7. DefKot

Türknet eski değerleri vermiyor?

8 Mbps alan ben buna ne tepki vereceğini bilemdi :);):(:mad::confused::cool::p:D:oops:o.O2:rolleyes:o_O:cautious::cry::LOL:
  8. DefKot

Yardım İnternete başka Mbps görünüyor müşteri hizmetlerinde başka Mbps görünüyor

Aynen bir de direkt annem le muhatap olmak istedi, Kadın Mbps ne VDSL ne bilmiyor size güzel bir pakete geçirelim diyor bi de sinirlendim kızıp bir kaç şey diyip kapatım
  9. DefKot

Biraz önce Superonline müşteri hizmetlerini aradım bizim şuan 8 Mbps internete 120 TL ödediğimizi söyledi ve en fazla alt yapımızın 12 Mbps internet desteklediğini söyledi Turknetin internet sitesinde ve bir kaç internet sitesinde daha adresi sorguladığımda 60-64 Mbps arası gösteriyor burdaki...
  10. DefKot

Öneri Superonline vs Turknet hangisi daha mantıklı?

Oturduğum binanın altyapıssında Türk Telekom Hipernet alt yapısı var
  11. DefKot

Okudum çok yardımcı oldu sağolun Superonlineyi iptal ettirip Turknet e geçicem
  12. DefKot

Kurulum falan kaç günde oluyor ve kaç TL ödüyoruz kuruluma
  13. DefKot

Superonline ye 120 TL civarında bir fiyat ödemeye başladık Şuan değerleri tam olarak bilmiyorum ama Steam oyun indirken hiç kimse internete girmese saniye başı 2.5 MB indiriyor Ve hiç memnun değilim biri sosyal medyada dolaşırken de internet berbat hale geliyor Turknet 100 TL ye adresime...
Top Bottom