Arama sonuçları: *

1. Devastator

Öneri ISS Önerisi - FIBER Alt Yapı

Netspeed öneririm fiyatı da fena değil bence
  2. Devastator

Türknet'e ZAM GELDİ.

Ben 2 kişilik davet koduyla birlikte netspeedde 183 TL'ye kullanıyorum 100mbps fiber interneti
  3. Devastator

İnternet upload hızları düştü mü?

Bende sıkıntı yok netspeed kullanıyorum
  4. Devastator

NetSpeed'e geçilir mi?

Yalanın da böylesi ben sivasta 13 ms alıyordum marasta 19 Ms alıyorum. Arkadaşım İstanbul'da kullaniyor 7-9 ms alıyor sizde sıkıntı var bence
  5. Devastator

NetSpeed'e geçilir mi?

Geçilir. Siz halihazirda vdsl modem kullaniyorsaniz tt ait onu iade edersiniz cunku netspeeddeki bu paketler fiber internet için. Size ücretsiz yeni modem tahsil ederler. Eğer 12 ay boyunca 15 tl indirimden yararlanmak isterseniz davet kodumu özelden paylaşabilirim. 6 aydır kullanıyorum...
  6. Devastator

Millenicom'dan Gibirnet'e geçiş

Netspeedden gibirnete geçis yapmak icin başvuruda bulundum onaylandi fakat netspeed aboneligimi iptal etmiyor oyaliyor beni 16 gündür eve interneti bağlamaya gelmedikleri için iptal ettirmek istediğimi söylüyorum 48 saat daha beklememi söylüyorlar. Yasal süreç yok mudur bunun icin. Bilen var mı...
  7. Devastator

Nedspeed yardımlaşma

Yeni hesap açıp ilk mesajin bu mu
  8. Devastator

Netspeed 100mbps 178 tl teklif veriyor kabul etmeli miyim?

Bende sıkıntı olmuyordu 3 ay boyunca kullandim bitek gece 3.30 4 arasi ping giriyordu 1 2 dkligina sonra duzeliyordu
  9. Devastator

Az önce arayip konustum aylik 110 tl +10 tl modem kira ücreti istediler. Eğer 6 ay boyunca gibirnette kalırsam 120 tl modem ücreti alinmayacakmis. 1 Haziran'dan sonra zam gelecegini söylediler ama ne kadar olacağını belirtmediler. Sizce risk alıp geçilir mi netspeed daha önce kullandım gayet...
  10. Devastator

Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm az önce, farklı eve tasindigimizdan dolayi ayriyetten fiyat zammindan sonra farkli iss gececegimi aboneligimi iptal ettirmek istedigimi söyledim. Kendileri bana 6 ay boyunca 25 tl indirim sundular benim de halihazirda 10+15 tl 2 tane referans kodu...
  11. Devastator

GıbırNet Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum

Hayir zam gelecegini belirtti kendiler sadece ücreti söylemediler 1685294841 Arayıp müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ben az önce aradim 1 hazirandan sonra zam gelecegini söyledi
  12. Devastator

GıbırNet Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum

1 haziranda zam gelecegini söylediler daha yeni aradim konustum. Ne kadar olacagini belirtmediler. Eger 6 ay boyunca gibirnette kalirsaniz 120tl kurulum ücretini talep etmeyeceklerini belirtiyorlar.
  13. Devastator

İSS Değiştirmeli Miyim?

Iss degistiriyorum sorun olmuyor fiber oldugu icin ayni gun icinde hemen degisim gerceklesiyor zaten. Modem sabit
  14. Devastator

İSS Değiştirmeli Miyim?

Diger firmalar daha uyguna tt altyapisini kullanarak ayni hizmeti saglayabiliyorlar tt gereksiz pahalı değmez
  15. Devastator

Flixnet kullanan var mı?

Siz danismanlari misiniz. Müşteri hizmetleri ile sorun yasayan birsuru kisi gördüm hepsi yakin tarihte şikayet vardan bakabilirsiniz.
  16. Devastator

Flixnet kullanan var mı?

Gibirnette çok şikayet var hocam o yüzden pek ona sıcak bakmıyorum.
  17. Devastator

Flixnet kullanan var mı?

Akrabamiz flixnet diye bir sağlayiciya geçmiş fixnet değil. Test ettim sorunsuz gözüküyordu ping değerleri 19-21 arasindaydi. Kendim netspeed kullaniyorum fakat değiştireceğim ben 14-17 arasi ping alıyorum. Geçilir mi ne diyorsunuz 130 tl 100mbps fiber paket. Bazen 120 130 mbps gördüğü oluyor.
  18. Devastator

📱Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun ve memnun musun❓

Bütün operatörleri denedim tt, turkcell , vodafone , bimcell , pttcell vs. hiçbiri çekmiyor hepsi çöp şakasız diyorum. Hepsinde de ucuz paket vs de kullanmadim turkcellde 80gb paket kullanıyordum. Vodafoneda 30 , ttda 25 vs. şuanlik vodafone kullaniyorum fiyati uygun diye kısacası Türkiye'deki...
  19. Devastator

UPLOAD HIZLARI HERKESTEMİ ARTTIRILDI

Siz diyince farkettim netspeed kullanicisiyim bende de artmis 7-8 arası çıkıyordu hep 14 çıktı bu sefer
Top Bottom