Neler Yeni

Flixnet kullanan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Akrabamiz flixnet diye bir sağlayiciya geçmiş fixnet değil. Test ettim sorunsuz gözüküyordu ping değerleri 19-21 arasindaydi. Kendim netspeed kullaniyorum fakat değiştireceğim ben 14-17 arasi ping alıyorum. Geçilir mi ne diyorsunuz 130 tl 100mbps fiber paket. Bazen 120 130 mbps gördüğü oluyor.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Flixnet, Rekornet üzerinden o da Vodafone ve GIBIRNet üzerinden internete çıkıyor.
Çok dolambaca girmeden tercihinizi GIBIRNet'ten yana kullanmanızı tavsiye ederim.
Kendim 2 yıldır kullanıyorum memnunum, merak ettiğiniz bir şey olursa yanıtlarım :)

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Flixnet, Rekornet üzerinden o da Vodafone ve GIBIRNet üzerinden internete çıkıyor.
Çok dolambaca girmeden tercihinizi GIBIRNet'ten yana kullanmanızı tavsiye ederim.
Kendim 2 yıldır kullanıyorum memnunum, merak ettiğiniz bir şey olursa yanıtlarım :)
gıbırnet duymamıştım Türknet kullanıyorum ben fiyatlar çok artdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gibirnette çok şikayet var hocam o yüzden pek ona sıcak bakmıyorum.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
gıbırnet kullanıyorum istanbuldayım bir sorun yok ev için almıştım fiyatları iyi diye

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Gibirnette çok şikayet var hocam o yüzden pek ona sıcak bakmıyorum.
Bölgesel bir problem yoksa onun dışında kolay kolay sorun yaşayacağını sanmam hocam.
Olursa da ben buradayım görüşür, konuşuruz her şekilde çözeriz.

121709

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgesel bir problem yoksa onun dışında kolay kolay sorun yaşayacağını sanmam hocam.
Olursa da ben buradayım görüşür, konuşuruz her şekilde çözeriz.
Siz danismanlari misiniz. Müşteri hizmetleri ile sorun yasayan birsuru kisi gördüm hepsi yakin tarihte şikayet vardan bakabilirsiniz.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Siz danismanlari misiniz. Müşteri hizmetleri ile sorun yasayan birsuru kisi gördüm hepsi yakin tarihte şikayet vardan bakabilirsiniz.
Firma Şikayetvar üzerinden yapılan şikayetlere dönüş yapmıyor, daha önce sahte şikayetler düzenlendiği ve üyelik ücreti ödendiğinde silindiği gözlemlenmiş. Destek hatlarıyla iletişime geçip sonuç alamayan pek yoktur varsa da tecrübeli bir abone olarak gördüğüm yerde yardımcı olmaya çalışırım :) Neticede firmalar herkese yetişemeyebilir bu Türk Telekom'da dahi oluyor.

FlixNet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Merhaba, FlixNet doğrudan TT ile ara bağlantı kurarak hizmet veriyor. Rekornet Bgp bağlantısı dışında yazmış olduğunuz firmalar ile bir çalışmamız yok, buna vofafone da dahil. Doğru bilgiyi paylaşmak istedik, iyi günler.

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba, FlixNet doğrudan TT ile ara bağlantı kurarak hizmet veriyor. Rekornet Bgp bağlantısı dışında yazmış olduğunuz firmalar ile bir çalışmamız yok, buna vofafone da dahil. Doğru bilgiyi paylaşmak istedik, iyi günler.
Güzel,Doğru bir bilgiyi gelip cevaplamınıza kişisel olarak sevindim teşekkürler. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom