Neler Yeni

NetSpeed'e geçilir mi?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şuan Türk Telekom kullanıyorum VDSL TT altyapısı var 16mbpslik paket uygun olarak net speed buldum altyapı sorgulaması yaptım altyapı Max 75mbps destekliyor
Screenshot_2023-07-13-13-52-48-34_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Netspeedin bu paketini düşündüm sizce alınır mı?
Birde netspeede geçtiğim zaman TT modemi bizde kalıyormu acaba?

Şuan Türk Telekom kullanıyorum VDSL TT altyapısı var 16mbpslik paket uygun olarak net speed buldum altyapı sorgulaması yaptım altyapı Max 75mbps destekliyor Alıntıyı görüntüle
3 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.İstersen ref veriyim 15 tl indirimli kullan.

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Şuan Türk Telekom kullanıyorum VDSL TT altyapısı var 16mbpslik paket uygun olarak net speed buldum altyapı sorgulaması yaptım altyapı Max 75mbps destekliyor Alıntıyı görüntüle
Daha zam yapmadı hocam zam yapabilir bir kaç ay içinde. Zam yapmış firma bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Geçilir. Siz halihazirda vdsl modem kullaniyorsaniz tt ait onu iade edersiniz cunku netspeeddeki bu paketler fiber internet için. Size ücretsiz yeni modem tahsil ederler. Eğer 12 ay boyunca 15 tl indirimden yararlanmak isterseniz davet kodumu özelden paylaşabilirim. 6 aydır kullanıyorum netspeedi memnunum sorun yaşamadım.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
allahın belası bir ISS sakın geçme.
neden hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçilir. Siz halihazirda vdsl modem kullaniyorsaniz tt ait onu iade edersiniz cunku netspeeddeki bu paketler fiber internet için. Size ücretsiz yeni modem tahsil ederler. Eğer 12 ay boyunca 15 TL indirimden yararlanmak isterseniz davet kodumu özelden paylaşabilirim. 6 aydır kullanıyorum netspeedi memnunum sorun yaşamadım.
paket fiber için değil vdsl içinmiş zaten binada fiber altyapı yok.

rleace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Kasli
aboneliğimi iptal etmek için kimlikle kağıt gönderdim gmailden ve adamlar benim isteiğimi umursamadan 2 ay daha uzatip birde iptal ücreti istedilir. ve hizmetten de memnun değildim. yan binada oturan arkadaşım adam akıllı pingle oynarken pingim hiç sabit değildi.

etnetalw

80+ Bronze
Daha zam yapmadı hocam zam yapabilir bir kaç ay içinde. Zam yapmış firma bakın.
Hocam önermem. İstanbuldan 40 45ms veriyor valve. Başka ilerde fixnet filen daha düşük ping veriyor. %100. TT Routingli 0 ıx bir firma önermem. Alternatif firma olarak tbtnete bakabilirsin.

Son düzenleme:

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Türk Telekom'un 1 temmuz zammını yansıtmadığı haliyle zammı yansıtanlarla kafa kafaya fiyat veren bir sağlayıcı.
Allah bilir zammı yansıttığında kaç lira olacak. Fiyat/performans aramıyorsanız tercihinizi Turknet veya Comnet'ten yana kullanın.
Fiyat/performans olarak GIBIRNet önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Hocam önermem ben size. İstanbuldan 40 45ms veriyor. Başka ilerde fixnet filen daha düşük ping veriyor. %100. TT Routingli 0 ıx bir firma önermem.
Yalanın da böylesi ben sivasta 13 ms alıyordum marasta 19 Ms alıyorum. Arkadaşım İstanbul'da kullaniyor 7-9 ms alıyor sizde sıkıntı var bence

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
başlarda sıkıntı yaşasam da netspeed ile, sorunun modemden olduğunu çözene kadardı. modemi değiştiğirdiğimden beri kopma vb yaşamadım.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç