Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Yardım Steam düşük indirme hızı

Bende istanbuldayken düşüyordu Ankarada iyi oldu deneyebilirsin istersen
  2. DeveloperRedneck

Yardım Steam düşük indirme hızı

Ayarlarda limit varsa kaldır, bir de sunucu değiştirilebilir İstanbul-Ankara vs.
  3. DeveloperRedneck

Turk telekom 24ay taahhütlü fiber internet mantıklı mı?

Fark etmez hiçbir şey ucuzlamaz normalda taahhütsüzlerin daha iyi olması lazım ama taahhüt daha iyi bizde
  4. DeveloperRedneck

Türktelekom sözleşmeden cayma bedeli ne kadar?

14 aylık sözleşme 10 aydır kullanıyorsunuz diye varsayıyorum, 1. yılın kalan 2 ayına göre çıkması lazım, 575x2 de değil ama cevap, çünkü indirim miktarı yansıtılmalı diye biliyorum MH arayıp sor, 14x575 çıkacağını zannetmiyorum.
  5. DeveloperRedneck

🗣️BTK'DAN COMNET'TE CEZA🟠

Ytl mi kral istersen son 20 yılı özetleyelim sana 1734205973 Darısı saçma sapan hizmet verip bunu da tekellikten yüksek fiyata veren bütün mobil operatörlere ve isslere
  6. DeveloperRedneck

Vodafone beni dolandırıyor mu? 😃

arayınca ulaşabilsek ve muhatap bulabilsek
  7. DeveloperRedneck

Valla öyle. En rezil müşteri hizmetleri. Tekrarlıyorum ya suratıma kapattılar, ya faturayı öde kapatalım dediler, ya da üst merciye aktardılar. 38(!) kez aktarıldıktan sonra en son müşteri hizmetleri kayıt açıyorum 7 gün içinde daha da yetkililer döner dedi, dönmediler. evraktalepleri gibi saçma...
  8. DeveloperRedneck

https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html İğrenç bir firma. 6 ay mobil hattımı kapatmakla uğraştım, e devlet başvurusunu dikkate almadılar 5 ay daha fatura kesmeye devam etti, kaç defa müşteri hizmetlerine derdimi anlattım suratıma telefon kapattılar. Bazıları da faturayı öde öyle...
  9. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Taahhüt olmayınca her an zam gelebiliyor maalesef evet
  10. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Valla kafam karıştı iyice 😅 Siz ne kullanıyorsunuz şimdi ?
  11. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Ne öneriyosunuz
  12. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

fixnet altyapı sorgulama sonucu göknet altyapı sorgulama sonucu Bu arada bunlar daha iyi sonuç veriyormuş sanırım 1689076012 Uyumluluğunu nasıl anlayabiliriz ve orta segment ürünler ne kadar önerin varsa bir bakayım. Sonuçta hep modem kira veriyoruz zaten modemim var diyince belki kesmezler :D
  13. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Anladım ikisi de Türk Telekom altyapısı olduğu için modem değiştirmezler belki falan diye yeni müşteri işini düşündüm. Mevcut modemim pek iyi değil, Gıbır'ın verdiği modemler nasıl ?
  14. DeveloperRedneck

Gıbırnet'e geçilir mi ?

Türk telekom kullanıyorum 50mbps, fiyatları biraz şişirmeye (müşteri ne kadar eskiyse o kadar kazıklamaya çalışıyolar) başladıkları için iss değiştirmek istiyorum. Çok bilgim olan bir alan değil, istediğiniz altyapı testlerini yapıp atabilirim. Ayrıca süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz...
  15. DeveloperRedneck

Fiber için hangi İSS geçilir?

Tamam yanlış okumuşum, modeme 350₺ değer biçmişler
  16. DeveloperRedneck

Peki bu netspeeddeki modemin wifi sürümü kaç, iyi midir ? 350 lira muhabbeti ne bu modemdeki ? https://www.netspeed.com.tr/destek/yeni-bir-modeme-ihtiyacim-olacakmi
  17. DeveloperRedneck

Tamamdır, türk telekom ucuz diye kullanıyoduk da son tahhüt yenilenmesinde aşırı zam yapmışlardı o zamanlar için. Babam da sormadan yenilemiş. Modem de kira herhalde berbat bi modemi var ttnetin. 3-4 aya bitiyor herhalde cayma bedelini sorarım arayıp. Bu VDSL mi Fiber mi nasıl anlayabilirim ?
  18. DeveloperRedneck

Taahhütlüde nasıl olur işlemler ?
  19. DeveloperRedneck

Haftalık Ücretsiz 2GB İnternet(Kahraman Genç)

Neden kahramanmaraşta ikametgah zorunluluğunu belirtmiyorsunuz ? Clickbait amaçlı.
Geri