Fiber için hangi İSS geçilir?

MyZero

80+
Reaksiyon skoru
161
Selamlar, Türknet vdsl kullanıyorum fakat sabahtan beri dsl hatası veriyor. Binaya da hazır fiber çekilmişken fibere geçmeyi planlıyorum. Türknet zaten 250tl yaptı faturayı, önerebileceğiniz bir iss var mı fiber için? Bir de Türknet altyapıda fiber görünüyor her internet sağlayıcı bu fiberden bağlayabilir mi?

Selamlar, Türknet vdsl kullanıyorum fakat sabahtan beri dsl hatası veriyor. Binaya da hazır fiber çekilmişken fibere geçmeyi planlıyorum. Türknet zaten 250tl yaptı faturayı, önerebileceğiniz bir iss var mı fiber için? Bir de Türknet altyapıda fiber görünüyor her internet sağlayıcı bu fiberden bağlayabilir mi?
Netspeed e geçebilirsin hem uygun fiyatlı hem de müşteri hizmetleri iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed sitesinden altyapı sorgulama yaparsan fiber olup olmadığını görebilirsin.

Netspeed e geçebilirsin hem uygun fiyatlı hem de müşteri hizmetleri iyi.

Netspeed sitesinden altyapı sorgulama yaparsan fiber olup olmadığını görebilirsin.
Hocam sorguladım 100 mbps ve port var. 100 e 8 taahhütsüz paket 160tl. Türknet 250 yapmıştı diye hatırlıyorum son zamla. Netspeed geçicem sanırım. Milleni nasıldır?

Hocam sorguladım 100 mbps ve port var. 100 e 8 taahhütsüz paket 160tl. Türknet 250 yapmıştı diye hatırlıyorum son zamla. Netspeed geçicem sanırım. Milleni nasıldır?
İstersen ref veriyim 10 tl indirimli kullanırsın.

Millenicom dan geçiş yaptım bende milleni çok fazla zam yaptığı için.

İstersen ref veriyim 10 TL indirimli kullanırsın.
Hocam Türkneti bir arayayım da netspeed geçersem dm atarım sana teşekkür ederim.
Türknette iptal başvurusu yaptığımda netspeede de abonelik başlatsam kurulumda sorun yaşar mıyım?

Hocam Türkneti bir arayayım da netspeed geçersem dm atarım sana teşekkür ederim.
Türknette iptal başvurusu yaptığımda netspeede de abonelik başlatsam kurulumda sorun yaşar mıyım?
İptal başvurusu yapmana gerek yok

Netspeed e başvurduğunda kendisi iptal ediyor.

Netspeed sitesinden basvurursan 2 gün içinde otomatik netspeede geçersin.Herhangi bir kurulum ücreti ödemeden

Hocam o zaman Türknetle hiç iletişime geçmeden speednet başvuru başlatabiliyorum doğru mu anladım? Modem de kendimindi bu arada.
Evet turknetle işiniz yok.Fiber internette kendileri modem veriyor.

Taahhütlüde nasıl olur işlemler ?
Taahhütün bitmesi gerek yoksa ceza ödersin

Hocam o zaman Türknetle hiç iletişime geçmeden speednet başvuru başlatabiliyorum doğru mu anladım? Modem de kendimindi bu arada.
Diğer firmalar modem ücreti alıyor netspeed de modem ücretsiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,968
Üyeler
183,499
Son üye
Radiomi
Geri