Ses etme hiç hocam bende 50mblik pakette altyapımin desteklediği hız 100mb ve çoğu zaman 90Mb hız alıyorum wifi ile. Muhtemelen kablo ile bağlansam 100Mb olucak Superonline kral gerçekten
O zaman eğer laptop da eskibir model değilse muhtemelen modem sıkıntılı 5ghzden baglaniyosan 2.4ghzden bağlan 2.4ghzden baglaniyosan da 5ghzden bağlanarak dene modemin desteği varsa ama tahminimce modem kaynaklı sorun laptop iyiyse
Yazdığınız şey Mbps ile Mb/sn aynı şey farklı olan şeyler MB(MegaBayt) ile Mb(Megabit).8megabit 1megabayt eder muhtemelen bunu demek istediniz
1665336723
Hayır ayni şey farklı olan şeyler MB ile Mb. 8Mb 1MB eder
1665336769
Evet 8Mb 1MB yapar
Umarım yoğunluktan dolayı hız düşüşu olmaz benim modem zaten 1000mb desteklemediği için alamiyicam o hızı ama 500mb falan alırım muhtemelen en azından bir deneme amaçlı olarak güzel oldu bence
Konusu açıldı mı bilmiyorum ama Superonline bu hafta sonu tüm abonelerine 1000mbps fiber hızı sunucakmis hem tanıtım amaçlı hem de 2milyon üye oldular diye teşekkür amaçlı. Altyapıniz destekliyorsa 2 günlüğüne gigafiber olucak bilgilendiriyim dedim
Bende öyleyim paket 50mbit speedtestte 90mbit görüyorum ama genelde 6MB ile indiriyorum sanırım speedtestin sunucuları daha yakın olduğu için oyle oluyo
Steam epic gibi sunucular genelde internet hizinij %100ünü kullanamazlar yani mesela 1gbit internetin olsa bile steamds 120megabayti çok nadir görürsün