Arama sonuçları: *

1. E

Süperonline 50 megabit paketi 1000 megabit gösteriyor?

Ses etme hiç hocam bende 50mblik pakette altyapımin desteklediği hız 100mb ve çoğu zaman 90Mb hız alıyorum wifi ile. Muhtemelen kablo ile bağlansam 100Mb olucak Superonline kral gerçekten
  2. E

İnternetimi nasıl daha fazla hızlandırabilirim

O zaman eğer laptop da eskibir model değilse muhtemelen modem sıkıntılı 5ghzden baglaniyosan 2.4ghzden bağlan 2.4ghzden baglaniyosan da 5ghzden bağlanarak dene modemin desteği varsa ama tahminimce modem kaynaklı sorun laptop iyiyse
  3. E

Yani ethernet kablosuyla 100Mb alabiliyo musun
  4. E

Yardım Pingim bugün çok arttı.

İnternet sorunludur çalışma falan vardır muhtemelen 1-2gunluk bir şeydir iss yi arayıp bilgi alabilirsin
  5. E

Bir kereliğine laptobu modemin yanına taşı kablolu test et interneti kabloluyken de aynıysa eğer İSSn yeterli hızı vermiyo olabilir
  6. E

DA Story 100Mb/S indirme nasıl oluyor?

Steam sunucusuna yakinlikla alakalı büyük ihtimalle
  7. E

Yardım Steam indirme hızım düşük mü?

Speedtest yaz eğer 120Mbe yakın değer çıkarsa sorun Steam kaynaklıdır ama eğer 40-50Mb çıkarsa sorun İSS kaynaklıdır
  8. E

İnternet Hızım Mb/s mi Mbps/s mi ?

Yazdığınız şey Mbps ile Mb/sn aynı şey farklı olan şeyler MB(MegaBayt) ile Mb(Megabit).8megabit 1megabayt eder muhtemelen bunu demek istediniz 1665336723 Hayır ayni şey farklı olan şeyler MB ile Mb. 8Mb 1MB eder 1665336769 Evet 8Mb 1MB yapar
  9. E

MB ile Mb farklı şeyler ama Mbps ile Mb aynı kullaniliyo zaten sonucun aynı çıkma sebebi de bu
  10. E

İkisi de aynı şey mbps demek megabit per second demek bazı yerler kısaltarak Mb yaziyo direkt
  11. E

SUPERONLİNE UCRETSİZ 1000MBPS

Zaten sonda dedim onu altyapiniz destekliyosa o hızı alabiliceksiniz diye
  12. E

Umarım yoğunluktan dolayı hız düşüşu olmaz benim modem zaten 1000mb desteklemediği için alamiyicam o hızı ama 500mb falan alırım muhtemelen en azından bir deneme amaçlı olarak güzel oldu bence
  13. E

Konusu açıldı mı bilmiyorum ama Superonline bu hafta sonu tüm abonelerine 1000mbps fiber hızı sunucakmis hem tanıtım amaçlı hem de 2milyon üye oldular diye teşekkür amaçlı. Altyapıniz destekliyorsa 2 günlüğüne gigafiber olucak bilgilendiriyim dedim
  14. E

Superonline hız ve indirme farkı

Bende öyleyim paket 50mbit speedtestte 90mbit görüyorum ama genelde 6MB ile indiriyorum sanırım speedtestin sunucuları daha yakın olduğu için oyle oluyo
  15. E

Superonline hız ve indirme farkı

Steam epic gibi sunucular genelde internet hizinij %100ünü kullanamazlar yani mesela 1gbit internetin olsa bile steamds 120megabayti çok nadir görürsün
  16. E

yeni laptopumda internet hızı çok düşük

Laptobjn kendi sitesinden internet driverlarini yükleyin
  17. E

1000megabit baglattım ama pc'de o hıza ulasamıyorum LUTFEN YARDIM

2.4ghzden mi baglaniyosun 5ghz den mi?
  18. E

Bina yöneticisi fiber bağlanmasına izin vermiyor.

Kendin türk telekomu ara babanın yanında
  19. E

Steam İndirme Hızı Gereğinden Yavaş

Steamin sunucuları çok yoğun mesela ubisoftun sunucuları bile steamden daha yüksek indirme yapiyo
  20. E

Steam İndirme Hızı Gereğinden Yavaş

O zaman çok sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten çoğu sunucu 1000mb hızları kaldiramiyo
Geri