Konusu açıldı mı bilmiyorum ama Superonline bu hafta sonu tüm abonelerine 1000mbps fiber hızı sunucakmis hem tanıtım amaçlı hem de 2milyon üye oldular diye teşekkür amaçlı. Altyapıniz destekliyorsa 2 günlüğüne gigafiber olucak bilgilendiriyim dedim
Umarım yoğunluktan dolayı hız düşüşu olmaz benim modem zaten 1000mb desteklemediği için alamiyicam o hızı ama 500mb falan alırım muhtemelen en azından bir deneme amaçlı olarak güzel oldu bencetüm müşterilere verilebilecek en üst hız verseler iyi olur
Tüm aboneler değil, tüm fiber aboneleri. Ayrıca 1000mbps değil 1000 mbps e kadar, altyapının desteklediği maksimum hızı hediye edecek.Konusu açıldı mı bilmiyorum ama Superonline bu hafta sonu tüm abonelerine 1000mbps fiber hızı sunucakmis hem tanıtım amaçlı hem de 2milyon üye oldular diye teşekkür amaçlı. Altyapıniz destekliyorsa 2 günlüğüne gigafiber olucak bilgilendiriyim dedim
Zaten sonda dedim onu altyapiniz destekliyosa o hızı alabiliceksiniz diyeTüm aboneler değil, tüm fiber aboneleri. Ayrıca 1000mbps değil 1000 mbps e kadar, altyapının desteklediği maksimum hızı hediye edecek.