Neler Yeni

Türk Telekom iyice bozdu

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
k
Bu bir öneri tavsiye konusu falan değildir.

başlık: türk telekom bozdu.

Aylarca savundum ama yeter artık itiraf ediyorum.
Bugün cs gireyim dedim, girdim. 100ms üstü o sarı uyarıdan verdi bilen bilir. Girdim abi düşmüyor 110-130 bi ara 180lere çıktı.
Gittim baktım tt dns varmış google dns olarak değiştirdim bi 50-60 oldu eyvallah güzel.
ikinci maça girdim abi gene 130 gittim adguard kapattım modemi yeniden başlattım ettim sonra 60-70 oldu. tamam.

o maçtan sonra da 80-90 oldu.
hatta discordda dedim ki "Ulan şimdi telefonu (vodafone) pcye bağlayıp internet paylaşırım mobil veri açarım o zaman pingim telekomdan daha az olmazsa...." dedim.
Gittim söylediğimi yaptım ve ne göreyim. 79ms. Abi çıldıracağım.

Tracert baktım o meşhur o nefret ettiğim kahramanmaraş sunucusuna bağlamışlar beni. kahramanmaraşa gidiyor 4ms geliyor 36ms. oyunda ne oluyor hah 100ms.
Daha iki hafta önce cs:go üzerinde bana 39ms verebilen bu güzel türk telekom artık bozdu.

Speedtest'te telekom seçiyorum 4.79ms evet hız bakıyorum test başlıyor 47 sonra bi bakıyorum 46-44-43-44 falan sinir. Sonra gidiyorum kablonet'ten test yapıyorum 47-48 sabit alıyorum.

Yani artık ben de bıktım.
Ayrıca @mertkuskapan bahsetmişti. comnet dc interneti superonline fiber üzerinden sağlanabiliyor mu ?
yoksa illa telekom mu lazım.

Eğer superonline da destekliyorsa fiber geldiğinde ona geçeceğim. Yanılmıyorsam comnet dc çıkışları iyiydi ?
ayrıca @mertkuskapan mümkünse vie.valve.net tracert atabilir misin abi bursadan nasıl değerler alıyorsun merak ettim.

Son iki twitter destek'e yazışımda da arayacağız dediler aramadılar. Yani iyice illallah ettirdi daha bir ay iki ay öncesine kadar sabah yazdığımda akşamüzeri beni arayan bir telekom vardı karşımda.
Superonline güzel kardeşim biliyorum tüm çıkışlarını inatla istanbul üzerinden yapıyorsun ve bana tt'den daha fazla ping verme ihtimalin var ama gözünü seveyim bana fiberini getir ben de gideyim comnetten internet alayım.
beni kurtarın artık.

Ayrıca şunu fark ettim internetten anlayan insanların interneti kötü, anlamayanların iyi oluyor (genelde).

Son kez söylüyorum. 5 Yıldır hizmet aldığım Türk Telekom. Bozdu.
Ayrıca normalde bir konu açarken büyük harf küçük harf falan çok önem gösteririm ama artık yoruldum.
knk ben vodafonenet kullanıyorum internet yönlendirmem hangi şehire verildiğini nasıl öğrenebilirm

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Enver süsme

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Taahütümüz bitiyor ve aynı paraya millenicom da 35 aldığımız halde babam Türk telekom dan taahütlü almak istiyor. Adamı vazgeçiremiyoruz türk telekom sevdasından.
CS:GO Topluluk: 15ms
CS:GO Resmi Sunucular: 55-60 ms
Valorant: 26-30 ms
Pingi düşük olmasa çekilecek dert değil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Taahütümüz bitiyor ve aynı paraya millenicom da 35 aldığımız halde babam Türk telekom dan taahütlü almak istiyor. Adamı vazgeçiremiyoruz türk telekom sevdasından.
CS:GO Topluluk: 15ms
CS:GO Resmi Sunucular: 55-60 ms
Valorant: 26-30 ms
Pingi düşük olmasa çekilecek dert değil.
nerede oturuyorsun ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bugün cs gireyim dedim, girdim. 100ms üstü o sarı uyarıdan verdi bilen bilir. Girdim abi düşmüyor 110-130 bi ara 180lere çıktı.
Gittim baktım tt dns varmış google dns olarak değiştirdim bi 50-60 oldu eyvallah güzel.
ikinci maça girdim abi gene 130 gittim adguard kapattım modemi yeniden başlattım ettim sonra 60-70 oldu. tamam.

hatta discordda dedim ki "Ulan şimdi telefonu (vodafone) pcye bağlayıp internet paylaşırım mobil veri açarım o zaman pingim telekomdan daha az olmazsa...." dedim.

Tracert baktım o meşhur o nefret ettiğim kahramanmaraş sunucusuna bağlamışlar beni. kahramanmaraşa gidiyor 4ms geliyor 36ms. oyunda ne oluyor hah 100ms.
Daha iki hafta önce cs:go üzerinde bana 39ms verebilen bu güzel türk telekom artık bozdu.

Speedtest'te telekom seçiyorum 4.79ms evet hız bakıyorum test başlıyor 47 sonra bi bakıyorum 46-44-43-44 falan sinir. Sonra gidiyorum kablonet'ten test yapıyorum 47-48 sabit alıyorum.

Ayrıca @mertkuskapan bahsetmişti. comnet dc interneti superonline fiber üzerinden sağlanabiliyor mu ?

Eğer superonline da destekliyorsa fiber geldiğinde ona geçeceğim. Yanılmıyorsam comnet dc çıkışları iyiydi ?
ayrıca @mertkuskapan mümkünse vie.valve.net tracert atabilir misin abi bursadan nasıl değerler alıyorsun merak ettim.

Son iki twitter destek'e yazışımda da arayacağız dediler aramadılar. Yani iyice illallah ettirdi daha bir ay iki ay öncesine kadar sabah yazdığımda akşamüzeri beni arayan bir telekom vardı karşımda.
Superonline güzel kardeşim biliyorum tüm çıkışlarını inatla istanbul üzerinden yapıyorsun ve bana tt'den daha fazla ping verme ihtimalin var ama gözünü seveyim bana fiberini getir ben de gideyim comnetten internet alayım.
beni kurtarın artık.

Ayrıca şunu fark ettim internetten anlayan insanların interneti kötü, anlamayanların iyi oluyor (genelde).

Ayrıca normalde bir konu açarken büyük harf küçük harf falan çok önem gösteririm ama artık yoruldum.
Ben dediğim de bana iyi miyi diyordun şimdi sende döndün sözünden okumadan yazdım kb

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ben dediğim de bana iyi miyi diyordun şimdi sende döndün sözünden okumadan yazdım kb
benim telekomu tercih etmemin sebebi şu.
normal şartlarda adamlar yurtdışı çıkışlarını izmir üzerinden yapıyor yani istanbul'dan hiç dolaşmadan izmir bölge sunucusundan (fethiye) çıkış yapılıyor bu yüzden normal şartlarda pingim komşularıma göre daha az.
Ama bazen adamlar ortalığı birşeye buluyor sonra da düzeltemiyorlar.
İzmir'den Vietnam'a (8.273 km) 39ms gayet iyi ama 100 falan bozuyor abi ya.
Yani Abdullah abinin son videosuna bak cs üzerindeki pingi 80-90 falan ben izmirdeyim benim şu an 50-60.
40 Olsa ona da okeyim.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem

beni kurtarın artık.

Zaten bir firmayı savunmak mantıklı değil sana göre hangi firma iyiyse onu kullanırsın olur biter.
İlla herkes internette sorunu yaşayacaktır.
Önemli olan buna çözüm getiriyorlar mı ?
Bize 3 4 ay sonra anca getirmişlerdi ama sonuç olarak getirdiler.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim telekomu tercih etmemin sebebi şu.
normal şartlarda adamlar yurtdışı çıkışlarını izmir üzerinden yapıyor yani istanbul'dan hiç dolaşmadan izmir bölge sunucusundan (fethiye) çıkış yapılıyor bu yüzden normal şartlarda pingim komşularıma göre daha az.
Ama bazen adamlar ortalığı birşeye buluyor sonra da düzeltemiyorlar.
İzmir'den Vietnam'a (8.273 km) 39ms gayet iyi ama 100 falan bozuyor abi ya.
Yani Abdullah abinin son videosuna bak cs üzerindeki pingi 80-90 falan ben izmirdeyim benim şu an 50-60.
40 Olsa ona da okeyim.
50-60 diyorsun 90 TL verip 6 mbps zor alıyorum elbette benim dememle de kötü olmaz ama yüzde 80'i şikayetçi ve hiç tavsiye etmiyorum internetle ilgili terimlere de gerek duymadan diyorum TT berbat bir firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,244
Üyeler
160,055
Son üye
eayberkc
Top Bottom