1000megabit baglattım ama pc'de o hıza ulasamıyorum LUTFEN YARDIM

Reaksiyon skoru
6
merhaba arkadaslar.

dün evime 1000megabit fiberoptik superonline baglattım. telefonda ve ps5'teki hız testlerimde hızı oyle boyle alabiliyor olsam da, pc'de yaptıgım hız testinde ne yazık ki 200ü gecemiyorum. onceki kullandıgım paket 200luktu onunla aynı hız degerlerini alıyorum.

ethernet kablosu cat6. ps5'te de dedigim gibi yuksek hızları gorebildim ethernetle alakalı degildir o yuzden.
sizce sorun nerde bana yardımcı olursanız sevinirim.

pcnin anakartıyla ilgili olabilir hocam

Bios güncelleme yap ve internet sürücü kartı güncellemesini de kontrol et

merhaba arkadaslar.

dün evime 1000megabit fiberoptik superonline baglattım. telefonda ve ps5'teki hız testlerimde hızı oyle boyle alabiliyor olsam da, pc'de yaptıgım hız testinde ne yazık ki 200ü gecemiyorum. onceki kullandıgım paket 200luktu onunla aynı hız degerlerini alıyorum.

ethernet kablosu cat6. ps5'te de dedigim gibi yuksek hızları gorebildim ethernetle alakalı degildir o yuzden.
sizce sorun nerde bana yardımcı olursanız sevinirim.
2.4ghzden mi baglaniyosun 5ghz den mi?

baska bir fikri olan varssa lutfen belirtsin
Ağ ve internet ayarlarına gir sağ alttan ethernet logosuna basarak giriliyor. Orada bir yerde max hız yazar foto atarsan yardımcı olabilirim. Windows 11 kullandığım için sanırım aynı değil bende

Bağlantı hızı (Alınan/İletilen): 1000/1000 (Mbps)
Birincil DNS soneki: home
Üretici: Intel
Açıklama: Intel(R) Ethernet Controller (3) I225-V
Sürücü sürümü: 1.1.3.28
Ağ ve internet ayarlarına gir sağ alttan ethernet logosuna basarak giriliyor. Orada bir yerde max hız yazar foto atarsan yardımcı olabilirim. Windows 11 kullandığım için sanırım aynı değil bende
ethernete basınca en asagıda bunlar yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstü de boyle hocam

Ekler

• sss.png
    sss.png
    27.1 KB · Hit: 27
Geri