Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

İnternet hızım nasıl ?

4.5G de iyi indirme hızı vermiş valla. Testi çok yapma internetin biter :D
  2. Emre Zengin

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

O Fiber Optik kablo o zaman direkt modeme bağlanıyor sende.
  3. Emre Zengin

Modeme bağlanan küçük kutu hocam. WIFI 6 olan modellerde direkt modeme bağlanıyor sanırım.
  4. Emre Zengin

Ben ekstra bir şey yapmadım bende direkt bu değerlere geçmişti akşam baktığımda. Geçen sene ya da ondan önceki sene gene bir hafta sonu için böyle kampanya yapmışlardı. Modemi gpon kutusu ile kapatıp açınca 1000/100 mbps değerleri almıştım. 2 günlük kampanyayı modemi açıp kapamadığım için 23 gün...
  5. Emre Zengin

Yok ya :D. Sen diyince aynı konuştukları şekilde yazdığımı fark ettim :PeepoLeave: 1725224123 Şuan bende 1000 Mbps indirme, 100 Mbps yükleme veriyor. Gpon kutusuyla beraber kapatıp açın.
  6. Emre Zengin

Eğer bu değerleri alamıyorsanız modemi kapatıp açın düzelecek.
  7. Emre Zengin

Yardım Turkcell Superonline İnternet Tarifesi Mbps Yükseltme

Orada dediğim paketler çıkacakta sorun hız dışında başka şeyden de kaynaklı olabilir. Tam emin değilim.
  8. Emre Zengin

Yardım Turkcell Superonline İnternet Tarifesi Mbps Yükseltme

Bilgisayara kablo ile mi bağlısın? Superonline'ın sitesine gir. Oradan müşteri numaran ile şifreni gir. Girdikten sonra profile tıklayınca Paket Yükseltme yeri olacak. Oradan paketi yükseltebilirsin. Eğer taahhüdün bitmesine az zaman varsa direkt paket değiştirebilirsin.
  9. Emre Zengin

Superonline Rezaleti

Ben genellikle bilgisayar başında olduğum için 500 Mbps olan tarifeye geçtim. 100'den 500'e indirmeden yana zamandan epey tasarruf ediyor. 500 Mbps'lik paket yeterli. Eğer çok aktif kullanıcı değilseniz 100 Mbps olan paketlere de bakabilirsiniz. Eğer 500 Mbps paket alacaksanız modem olarak WIFI...
  10. Emre Zengin

Superonline Rezaleti

3 sene 100 Mbps Superonline kullandım. 2 hafta öncede 500 Mbps'lik tarifeye geçtim. Şu zamana kadar bir problemim olmadı. Oturduğunuz bölgeden kaynaklı bir problem olabilir belki.
  11. Emre Zengin

ALTYAPIM FİBER DESTEKLİYOR MU?

Evdekini fotoğraf çekip atabilir misin?
  12. Emre Zengin

Benimkisi WIFI 5 model bir modem. ONT cihazından modeme bağlantı yapılıyor. Yanlışım yoksa WIFI 6 da direkt modeme bağlanıyor fiber optik kablo.
  13. Emre Zengin

Kutu böyleyse Fiberdir.
  14. Emre Zengin

Fiber destekliyor. Fiber desteklemeseydi Hipernet (VDSL) yazardı.
  15. Emre Zengin

Yardım Turkcell 225 TL Olan Faturamı 600 TL Yaptı

Daha 2 gün önce 500'lük paketi ilk 6 ay 400 son 6 ay 480 TL'ye yaptım Turkcell uygulamasından. Oradan fiyatları kontrol eder misin?
  16. Emre Zengin

Turkcell mi Türk Telekom mu daha kullanışlı

Benim gözümde Turkcell hepsinden iyi hocam. Fiyatı yüksek olabilir ama çekme bakımından bence değer.
  17. Emre Zengin

Turkcell Superonline vs Türknet hangisi tercih edilmeli?

Superonline Fiber altyapıysa ona geçmeni tavsiye ederim. Eğer değilse Telekomdan devam et.
  18. Emre Zengin

Mobil veriyi laptopa bağlayamıyorum

Kütüphane internetine bağlıyken 192.168.1.1 yazınca yönlendirme yapıyor mu? Bir cihazı kapat aç yap bakalım.
  19. Emre Zengin

Kampanya varmı bildiginiz

VDSL altyapı olarak sadece Türk Telekom mu var? Fiber olarak Superonline ya da Kablonet var mıdır?
  20. Emre Zengin

Ev interneti için sağlayıcı önerir misiniz?

Altyapı olarak Turkcell'in Fiber'i varsa onu öneririm.
Top Bottom