Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Hocam çok değişiyor biz binamız için başvuru yaptık adamlar tüm mahalleye çekeceklerini anca öyle aktif olacağını söylediler 6 ay sonra aktif edecez dediler 2.5 ay da aktif oldu bi bağlatmak kaldı türktelekomun ceosunun x hesabını atıyorum sorununu herhangi bir gönderinin altına yaz direkt...
  2. EmreErkanAydın

Türk Telekom Kutu Fiber Mi

Evet fiber
  3. EmreErkanAydın

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

sağol peki bu 1000mb mı karşı binamızdaki binalarda 1000mb altyapı var hepsinde
  4. EmreErkanAydın

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

Binama fiber için başvuruda bulunduk. Bugün kutuyu taktıklarını gördüm. Bu ne zaman aktif olacak? Bir de FTTH mi, FTTB mi? Bizim mahallede tüm karşı binalarımızda 1000 MB altyapı var bizimki de böyle mi bilgilendirebilir misiniz beni acaba? Teşekkürler. Not: Fiber altyapının çekilmesi kutunun...
  5. EmreErkanAydın

internet şifresini kırma

Bir ailenin internetine ortak ol istersen vermezler yarı yarıya ödersiniz kabul eden biri illa olacaktır
  6. EmreErkanAydın

Yardım Netspeed 85 TL ZAM!!

Ucuza önerdiğiniz bir sağlayıcı var mı 50mb yeter
  7. EmreErkanAydın

Turknet mi millenicom mu

TURKNET NETSPEED MİLLENİCOM Hepsi aynı ama sorun yaşamadığım tek netspeed turknet de sayfa yenilerken ve sık sık kopma gibi sorunlar vardı milenicom çekmiyor hız düşüyordu arada netspeed faturayı ödediğin sürece sıkıntısız gecikirse internet bi anda çöp olouyor anlıyorsun ki fatura gelmiş öder...
  8. EmreErkanAydın

Millenicom mu netspeed mi

İkisini de kullandım ikisi de aynı şu anda NetSpeed i kullanıyorum faturayı ödediğin sürede sıkıntı yok ama ödemez isen mesela 2-3 gün geciktirdin NetSpeed de kopmalar oluyor ya da bana özel bilemiyorum ama ikisi de aynı
  9. EmreErkanAydın

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Çünkü bunu yapamazsınız diyen birileri yok o yüzden
  10. EmreErkanAydın

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Düşünsene senle beraber yetkili kişi de izliyor yav bu çocuğun buldu videolar bir başka diye
  11. EmreErkanAydın

Netspeed mi millenicom mu turksat mı yoksa superonline mi ?

Millenicomu kablolu kullanacaksanız alın wifi de sıkıntılı evdekiler baya şikayetçiydi netspeed de o sorun yok wifi veya kablosuz rahtlıkla kullanılıyor altayapım 50 mb destekliyor netspeed de wifi de test yapınca 41mbps 7.6 upload alıyorum daha yeni yaptım ve oturduğum şehir çok küçük bir yer...
  12. EmreErkanAydın

Netspeed mi millenicom mu turksat mı yoksa superonline mi ?

Netspeed ve Millenicom Türknet bire bir aynı üçünü de kullandım superonline ı öven arkadaşlarım var
  13. EmreErkanAydın

gıbırnet netspeed iyi mi kullanan varmı

Netspeed güzel sadece fatura gecikince sanki netspeed yetkileri faturanı öde der gibi internette kopma oluyor fazla sürmüyor ödedikten sonra hiç olmuyor nedense :)
  14. EmreErkanAydın

Millenicom a geçtim fakat Turknet Id ve şifresiyle de bağlanıyor ?

Geçiş yaptıktan bir kaç gün sonra kapanıyor
  15. EmreErkanAydın

Yardım NetSpeed Güvenli Midir

F/P Olarak Milenicom-Netspeed-Türknet Fiyat ve sağlanan hıza
  16. EmreErkanAydın

Yardım NetSpeed Güvenli Midir

Güvenilir Türknet-Milenicom-Netspeed kullandım güvenilir hepsi de aynı hızı verdi
  17. EmreErkanAydın

Turknet ile ilgili sorum var

Türknet iyidir ama birazcık pahalı 1000mb değer ama ben 50mb ye 139tl vermek istemedim
Top Bottom