Neler Yeni

Millenicom a geçtim fakat Turknet Id ve şifresiyle de bağlanıyor ?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle millenicom a geçtim. Fakat normal ben Millenicom Id ve şifresini girmediğim halde internete bağlanıyordu. Modem arayüzüne girdim Turknet Id ve şifresi duruyor ve internete bağlı sonra millenicom un Id ve şifresini girdim onunla da bağlanıyor. Acaba Türknet aboneliğimi iptal etmemiş olabilirler mi ? Fakat öyle olsa tek porttan 2 ISS ile nasıl bağlanıyor ? Ayrıca Türknetten internet aboneliğiniz iptal edilmiştir diye mesaj da gelmiş.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Geçiş yaptıktan bir kaç gün sonra kapanıyor

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Modeme reset atmadıysanız arayüz bilgileri değişmiyor diye biliyorum

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçiş yaptıktan bir kaç gün sonra kapanıyor
Her ikisiyle de internete bağlanması saçma değil mi sence? Ben telekomdan turknete geçtiğimde modem kırmızıydı internete girmiyordu. O sırada mesaj gelmişti bu ID şifreyi yazın diye yazıp bağlandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeme reset atmadıysanız arayüz bilgileri değişmiyor diye biliyorum
Modeme yeni ıd şifre girip kaydet diyince zaten reset atıyor diye biliyorum.

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Her ikisiyle de internete bağlanması saçma değil mi sence? Ben telekomdan turknete geçtiğimde modem kırmızıydı internete girmiyordu. O sırada mesaj gelmişti bu ID şifreyi yazın diye yazıp bağlandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeme yeni ıd şifre girip kaydet diyince zaten reset atıyor diye biliyorum.
Bende TürkTelekom'dan Turknet'e geçtim arayüze girerken eski kullanıcı adı ve şifreyle giriyorum

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende TürkTelekom'dan Turknet'e geçtim arayüze girerken eski kullanıcı adı ve şifreyle giriyorum
dostum ben ne diyorum sen ne diyorsun sana modem arayüzünden bahsetmiyorum normal internete bağlanmak için ISS nin vermiş olduğu ID ve şifreden bahsediyorum ya

Top Bottom