Arama sonuçları: *

1. EmreGunner

İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

netspeed te boş port yok :(
  2. EmreGunner

firma güvenilir onu biliyorum ama öncesinde yazdıklarını pek anlayamadm
  3. EmreGunner

millenicom 32 lik paket sunuyor ama bence yalan çünkü netsped turknet vodafone gibi yerler 16mbps verirken orası 32lik paket sunuyor pek güvenemedim
  4. EmreGunner

adsl çıkıyor 16 mbps
  5. EmreGunner

Selamlar Mersin'de merkezden uzakta yaşıyorum ondan dolayı yaşadığım bölgede altyapı sıkıntı Türk Telekom'dan da biraz bıktım artık başka bir internet operatörü aramaya koyuldum altyapım ADSL bir altyapı bundan dolayı aslında pek bir hız seçeneğim yok ondan dolayı olabilecek en iyisini bulmaya...
  6. EmreGunner

Yardım Türk Telekom 3 haftadır internet sorunumu çözmüyor

aynı sorun banada oldu başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum ve nasıl çözdüğümü aradığımda ilk başta müşteri hizmetleri bakıyorum derken telefonu kapattı bende tekrar aradım bu seferde arıza kaydı oluşturduk dedi ertesi gün eve bile gelmeden modem kaynaklı sorun dediler ama sorunun o...
  7. EmreGunner

TT yerine ISS önerisi(Hangi İnternet Operatörünü Seçmeliyim)?

Selamlar, internet taahhüdüm bu şubatta bitecek. Şu an Türk Telekom kullanıyorum ve memnun değilim. Yaşadığım yerin de etkisiyle düşük bir hız alıyorum. Pingim oyun oynarken çok yükseliyor. Steam'den bir oyun indireceğim zaman bayağı uğraşıyorum. Ben de biraz araştırdım ve TurkNet ve...
Top Bottom