Arama sonuçları: *

1. FlapJack

NetSpeed vs Comnet ikisi arasında kaldım

Hocam ilk başta türknet aboneliği başlattım abonelik sözleşme kağıtları 1 haftada elime gelmediğinden baştan çıkayım büyük bir sorun yaşadığımda Allah bilir ne kadar beklerim dedim sonra 2 ay millenicom abonesi oldum internetimde çok fazla kopma oldu ve firma hattır kablo'dur modem kutusu dur...
  2. FlapJack

İnternet sağlayıcısı olarak ne önerirsiniz?

VDSL bağlantı için Millenicom öneriyorlar türknet de sorun çıkmaz değil mi?
  3. FlapJack

Netspeed ve Millenicom hakkında

Merhaba bende Türknet Millenicom Netspeed arasında kaldım türknet nasıl sizce zamanında kimse önermiyordu müşteri hizmetleri rezalet muhatap insan bulamıyorsun diyorlardı sizce nasıl memnun musunuz?
  4. FlapJack

Olmadı paket kaybı yaşarsam tarife değişirim Sizin alt yapınız kaç destekliyor acaba?
  5. FlapJack

Şimdi benim internet 81 mbps destekliyor muş 100 mbps paket alırsam kafadan %20 gidiyor ama bunun dışında fazladan kayıp olurmu? Paket olarak kaç mpbs paket seçmeliyim sizce?
  6. FlapJack

Sizce hangisi?
  7. FlapJack

1629185465 Açıkçası tam bilmiyorum nerden bakabilirim?
  8. FlapJack

Merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak Türk Telekom kullanıyorum ve internetten hiç memnun değilim 1 ay sonra tavüt bitiyor ve farklı bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum ankra keçiören ilçesinde oturuyorum internet sağlayıcısı olarak ne önerirsiniz?
  9. FlapJack

Yardım Arkadaşlar Internet sağlayıcısı ne önerirsiniz

Yani 100mbps vdls mi isteyeyim
  10. FlapJack

Millenicom 81 mbs veriyor hangi paketini önerirsin
  11. FlapJack

100mb sınırsız olsun
  12. FlapJack

turknete geçiyorummm

Benim alt yapım 80civarı turnek sağlıyor ama geçmicem çoğu kişi problem yaşıyor (yaşamayan var tabi) millenicom a geçicem ben sende millenicom u tercih et bence
  13. FlapJack

Türk Telekom İnternette Sıkıntı yok!!

Aga bak iyi olan elbet vardır ama %90 rahatsız aga olmayan az kişi var çoğunluk kötü diyorsa kötüdür yani hala savunuyorlar
  14. FlapJack

2017 yılında bitti annem yeniledi 2019 da gene bitti ve gene yeniledi aynı tarife üzerinden yenilme yaptı 2021 de biticek tamam Tavüt konusunda yalan söylüyorum diyelim 100tl ye 16mbs 2uploud a ne diyorsun Alt yapı sorgulama yaptığımda hep bu değerleri alıyorum ne diyeceksin peki bu konu...
  15. FlapJack

4yıl diyorum isterseniz discord gelin sesli arayım cayma bedeli 2000tl İstiyolar ve takıldığınız tek nokta cayma bedeli mi?
  16. FlapJack

4 Yıldır TTNET Kullanıyorum Alt Yapı İyi Teslerde 81 Mbs Alıyorum Allah Belasını Versin Tavüt Den Çıkamıyorum 2k Para İstiyolar Çıkmak İçin 2Uploud İle Oyun İndiriyorum 1080p video veya filim izleyemiyorum 100tl enayi gibi 16mbs pakete veriyoruz 2021 de bitsin direk millenicom
  17. FlapJack

Öneri Firma Önerisi İstiyorum

Attığın Linke Girmiyor Discord'da
  18. FlapJack

Öneri Firma Önerisi İstiyorum

İstersen daha detaylı konuşmak istersen discord dan yardım edebilirim özelden yaz istersen discord ıd vs..
Top Bottom