Neler Yeni

Öneri Firma Önerisi İstiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Öncelikle Denizli'ye taşınacağım. Bina olarak taşınacağım yer belli değil fakat çevre belli akrabalarıma max 200 300mt. Bu civarda 15 20tane adres sorguladım ve çıkan sonuçlar hep Alt Yapının 35-70-90 hızlarını desteklediğini gösterdi Bende taşınacağım bina da 75mbit Alabileceğimi farzederek max 120tl Modem dahil firma önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Yazım hataları için özür dilerim biraz aceleciyim

Ek olarak şuan oturduğum şehirde 6mbit - 0.4 mbit hızlarını görüyorum

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Öncelikle Denizli'ye taşınacağım. Bina olarak taşınacağım yer belli değil fakat çevre belli akrabalarıma max 200 300mt. Bu civarda 15 20tane adres sorguladım ve çıkan sonuçlar hep Alt Yapının 35-70-90 hızlarını desteklediğini gösterdi Bende taşınacağım bina da 75mbit Alabileceğimi farzederek max 120tl Modem dahil firma önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Yazım hataları için özür dilerim biraz aceleciyim

Ek olarak şuan oturduğum şehirde 6mbit - 0.4 mbit hızlarını görüyorum
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
hız testi.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum yanlış anlamazsan her konuda seni görüyorum ve sorulara cevap vermemen dolayısıyla artık bu cevapları yardım için değil reklam için yapıyormuşsun gibime geliyor Teşekkürler.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Dostum yanlış anlamazsan her konuda seni görüyorum ve sorulara cevap vermemen dolayısıyla artık bu cevapları yardım için değil reklam için yapıyormuşsun gibime geliyor Teşekkürler.
Reis bence türknet tercih etme 10 kişiden 2 si memnun Kablonet veya mıllenıcom tercih et bence çoğu kişi mıllenıcom dan memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bence türknet tercih etme 10 kişiden 2 si memnun Kablonet veya mıllenıcom tercih et bence çoğu kişi mıllenıcom dan memnun
Aklımda benim de millenicom var fakat belki daha ucuzunu vb bulurum diye düşündüm

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Attığın Linke Girmiyor Discord'da

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Musa Dursun
Arkadaşlar başka önerisi olan var mıdır?

Top Bottom