Yerinde olsam Millenicom'a geçerim çünkü Türknet'te müşteri hizmetleri rezalet yani bir kaç ay internetsiz bile kalabilirsin.d.a nın bi vidyosu vardı ordada sanki iyi gibi gelmişti gözüme o yuzden tt ye kazıklanacağıma geçmeliyim diye düşünüyorum
Altyapı Turknet'e mi ait TTnet'e mi ?turknet 100mbps altyapıyı oturduğum yerde sağlıyor geçmeyi dusunuyorum davet kodu olan varsa atsın ikimizde yararlanalımm. birde turknet sizce mantıklı mı
Şuan kullanıyor musun kötü mü yani ping değerleri felanttnet
hayır iyi ama taahutum bitti 220 lira diyorlar 35mbps interneteŞuan kullanıyor musun kötü mü yani ping değerleri felan
Normal çünkü taahhütsüz fiyatını söylüyorlar tekrar taahhüt yaptırdığında eski fiyatına bulabileceksin örnek olarak süperonline kullanıyorum vdsl 24mbps 105tl veriyoruz şuan 2 ay sonra biticek abonelere özel 35mbps 110tlye veriyorlar.hayır iyi ama taahutum bitti 220 lira diyorlar 35mbps internete
Turknette de aynı şeyler var kurulum ücreti modem parası ? :?hayır iyi ama taahutum bitti 220 lira diyorlar 35mbps internete
Mesaj otomatik birleştirildi:
milleni nin de kurulum ücreti modem ücreti gibi bir suru ucret var sanıyorum o yuzden biraz aklım takılıyor
millenicom hakkında ne dusunuyorsunNormal çünkü taahhütsüz fiyatını söylüyorlar tekrar taahhüt yaptırdığında eski fiyatına bulabileceksin örnek olarak süperonline kullanıyorum vdsl 24mbps 105tl veriyoruz şuan 2 ay sonra biticek abonelere özel 35mbps 110tlye veriyorlar.
Turknet'e geçtiğin zaman herhangi bir sorun olduğunda internetin uzun bir süre kesili kalabilir bunu göze alarak geç sorun yaşamıyor olabilirsin ama 1 saniye sonra sorun yaşamayacağının garantisi yok.
Sağlayıcı olarak Turknete göre daha mantıklı geliyor fakat ben hız hayranı olmadığım için stabil olsun yeter 100mbps olsun diye türknet millenicom gibi firmalara geçmem Turkcell Süperonline kullanırken bile altyapı sorunu yaşadığımda süperonline ile 3 ayda anca düzelttiler turknet gibi bir firmalarla olsaydım büyük ihtimal sorunum düzelmezdimillenicom hakkında ne dusunuyorsun