Neler Yeni

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

_Emir

80+ Gold
Katılım
22 Eylül 2023
Mesajlar
8,756
Reaksiyon skoru
3,596
Arkadaşlar merhabalar 1 yıldır turknet kullanıcısıyım.1 yıl boyunca peşin fiyatına sözleşmesini sağlamıştım fakat bu ay ya da diğer ay bitiyor.Şu anda aktif olarak turknet 470tl gibi bir fiyat istiyor.100mbps için bana biraz fazla geldi.F/p olarak düşündüğüm için başka internet sağlayıcılarına bakasım geldi.Aklımda millenicom var yan binamda oturan arkadaşım kullanıyordu.Sorun çektiğini hatırlamıyorum.Aylık 100mbps 330tl gibi bir fiyatı var.Normalde altyapı iyiyse internet sağlayıcıdan kaynaklı çok sorun olmuyor fakat ne olur ne olmaz ben deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum.Turknetten devam etmeli miyim yoksa yine turknete benzer hizmet sunup aylık 100 150tl daha ucuz olan internet sağlayıcısına mı geçmeliyim?
 
Merhaba dostum artık telefon faturaları 500 tl üzerinde, yani bu fiyata 100 mbps internet alıyorsun bunu sorgulama bence yani makul bir fiyat, eğer memnunsan devam etmelisin değilsen kablonete geçmeni tavsiye ederim.
 
Dostum milenicom a geçme uzak dur. Bu aralar çok sıkıntılı. Kendimi zar zor kurtardım ondan. Ben senin yerinde olsam türknet de kalmaya devam ederdim.
 
net gsm öneririm, ben geçtim çok iyi, kod ile 40 tl indirim uyguluyor ve 259 tl geliyor 6 ay boyunca, hemde sansürde yok
 
Geri
Top