Arama sonuçları: *

1. Forjest

BİNAYA İNTERNET BAĞLATAMIYORUM

Çanak antenli internet bağlatabilirsiniz taahütsüz olan seçeneklerden yararlanınız. Telekomun magnet internetide var buda olabilir. Çanak antenli net için Atlantisnet firmasını kullanabilirsiniz. Kendim çanak antenli net bağlantısı kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı görmedim 30mpps hız var...
  2. Forjest

Bu kablo nedir bilen var mi ?

Fiber kablosuna benziyor.
  3. Forjest

İyi Ping değerleri için internet sağlayıcı önerisi

Macera aramaya gerek yok adı bilinen bir operatöre geçmek en akıllıcası. Telekom olur TürkNet olur vs.
  4. Forjest

İyi Ping değerleri için internet sağlayıcı önerisi

TürkNet'e bakabilirsiniz uzun zamandır kendim kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye dek.
  5. Forjest

Yardım internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum sizce hangisi?

Turknet kullanıyorum 500 Mbit hızım var fiber optik fiyat performans için doğru tercih olabilir.
  6. Forjest

TürkNet fiyat zammııı

Bizede zam geldi 250 oldu. Ucuz operatör bulursam geçmeyi bende düşünüyorum. Şu an için bizim bölgeye bakan Vodafone ve TTNet var.
  7. Forjest

Wifi Adaptör Önerisi

Aynısını kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım hız ne geliyorsa onu alıyorum. 150Mpps hızım var.
  8. Forjest

TP link wireeles kendi modemime baglanmiyor

Sisteminiz ile alakalı ağ sorunları oluşmuş ondan bağlanamıyorsunuz. En kestirme yol sistemi geri yüklemeyi deneyin. Ya da kendinize aynı sistem üzerinde administrator hakları ile, yeni bir hesap oluşturarak açmayı deneyin eski hesaba bir şey olmaz. Çok önemli bir şey yoksa sisteminizde dosyalar...
  9. Forjest

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

100-Mbit Turknet memnunum şu ana dek sorun yaşamadım.
  10. Forjest

Yardım Turknet hız 128mbps'den 16mbps'ye düştü

Ana santralle ilgili sorun oldu apaçık belli teknik ekibe bilgi verin arayıp sorunu çözerler. Farklı operatörlerin servisleri kutuda değişiklikler yapmış olabilirler. Bu nedenle hızınız düşmüş olabilir. Bir kaç gün evvel aynı sorunu bizde yaşadık gelen servis sorunu çözdü kutuda.
  11. Forjest

Turknete geçmelimiyim

Türknet'e geçtim 100mbit kullanıyorum daha iyisini görmedim biz memnunuz ailece tavsiye!
  12. Forjest

Mileni mi Türknet mi

Eski oturduğum bölgede, turknet'ten VDSL üzerinden 50mbit hız alıyordum. Şimdiki yeni geçiş yaptığım evden fiber olması nedeniyle 117mbit'i rahat görüyorum download ve upload hızı süper şekilde kullanıyorum. Eminim Vdsl'den de kaliteli bağlantı alacaksınızdır. Mileni hakkında detay bilgim yok...
  13. Forjest

Mileni mi Türknet mi

Bulunduğunuz bölgeye göre hangi operatörün, internet bağlantı arabirimleri mevcutsa eğer, o operatörü seçmek daha akıllıca olacaktır. Turknet kullanıcısıyım acayipte memnunum bu servis sağlayıcısından. Bölgenize bağlı olarak vdsl veya fiber varsa eğer bu operatörü tavsiye ederim. 1 yıldır...
  14. Forjest

Yardım TT İnternetimi Kapattırdım!

Turknet'e geçtik 100 mbit çok memnunuz şakır şakır internete giriyor. Hız ve ping değerleride oldukça yerinde öneririm bende. Taahhütname vs. cart curt angarya işlemlerde yok bu bile yeter geçmek için. TTnet'İ iptal ettik.
  15. Forjest

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim ?

Turknet'e geçeceğim fiber bağlantı geldi. 100mbit denmekte henüz gelmedi eli kulağında net'in. Bağlanıp göreceğiz bakalım hayırlısı. :)
  16. Forjest

Türk Telekom, Türknet'ten Memnun Olup Olmadığımı Sordu

Operatörler anket yapıyorlardır eskisi kadar abonelikleri yok geçişler kayışlar oldu turknete memnuniyetler olunca da, kimse ttnet'de kalmak istemiyor haliyle. Bir kaç güne turknet 100mbit bağlantım gelecek beklemedeyim bende. (:
  17. Forjest

İnternet Neden Bu Kadar Yavaş

1-Modemi sıfırlayın resetleyin şifrelerinide değiştirin. Tekrar'dan deneyin. Modeminize bağlanan farklı cihazlar olabilir dikkat etmek gerekli. İşlemleri yapmak güvenlik içinde iyi olacaktır. 2- Operatör ve santral portlarla ilgili teknik sorunlar varsa eğer ki, 2.planda bu düşünülebilir...
  18. Forjest

türkcell süperonline a geçilirmi

Bulaşmayın bence turknette kalın şu an yurt genelinde oldukça popüler bir ağ hizmeti sağlayıcısı kalitesi ortada bir dünya para vermek taahütlere girmek boş iş kanaatimce. Yıla vurduğunuzda milyarlarca paranızın gideceği görürsünüz manzara hiç açıcı değil. Görüşmeler yaparak hız limitlerinizi...
  19. Forjest

Öneri HANGİ SUPERBOX OPERATÖRÜ TERCİHİNİZ, KULLANICILARIN YORUMLARI?

HANGİ SUPERBOX OPERATÖRÜ TERCİHİNİZ, KULLANICILARIN YORUMLARI? Herhese merhabalar bulunduğum bölgede yeni taşındığım lokasyonda, fiber alt yapısı olmadığından dolayı, superbox internet'i alma düşüncemden dolayı burada değerli üye arkadaşlarımızın, engin bilgilerinden yararlanabileceğimi...
  20. Forjest

Türknet hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bölgelere göre her operatörün farklı servis hizmetleri olduğu bir gerçek. Ne varki, biz ailece turknet'e geçtik ttnet trajedisinden sonra, ilaç gibi geldi desem yeridir. 50Mbit'i görüyoruz download ve upload inanılmaz hızda en azından ttnet'e göre çok daha iyi diyebilirim. Tavsiye edermiyim diye...
Top Bottom