Neler Yeni

Mileni mi Türknet mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
1 ay sonra superonlinede süremiz doluyor sizce hangisine geçmeliyim milenide bi ara sorunlar vardı halledildi mi

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Bulunduğunuz bölgeye göre hangi operatörün, internet bağlantı arabirimleri mevcutsa eğer, o operatörü seçmek daha akıllıca olacaktır. Turknet kullanıcısıyım acayipte memnunum bu servis sağlayıcısından. Bölgenize bağlı olarak vdsl veya fiber varsa eğer bu operatörü tavsiye ederim. 1 yıldır süredir kullanıyoruz hizmetleride kaliteli. Bu kişiden kişiye bölgelere göre değişiklikte gösterebilir buda ayrı konu.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Millenicom kullanıyorum memnunum, öneririm.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
1 ay sonra superonlinede süremiz doluyor sizce hangisine geçmeliyim milenide bi ara sorunlar vardı halledildi mi
milleni almanı öneririm turknet de destek ekibi yok 1 çağrı hattıda yok 2 bunlar millenide var

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,538
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet öneririm. 1 kere bile internetim kesilmedi. Müşteri hizmetlerine ihtiyaç duymadım. Ama internetin normalde de devamlı kesiliyor ve sorunlu ise mileninin müşteri hizmetleri olduğu için daha kolay olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğunuz bölgeye göre hangi operatörün, internet bağlantı arabirimleri mevcutsa eğer, o operatörü seçmek daha akıllıca olacaktır. Turknet kullanıcısıyım acayipte memnunum bu servis sağlayıcısından. Bölgenize bağlı olarak vdsl veya fiber varsa eğer bu operatörü tavsiye ederim. 1 yıldır süredir kullanıyoruz hizmetleride kaliteli. Bu kişiden kişiye bölgelere göre değişiklikte gösterebilir buda ayrı konu.
şu an superonline fiber kullanıyoruz şu ana kadar alt yapı kaynaklı sorun görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ceyhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türknetten baktığımda vdsl altyapısında 100mbps destekledği yazıyor milenide de aynı şekilde fiber paket olarak geçiyor orda fark olur mu

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
türknetten baktığımda vdsl altyapısında 100mbps destekledği yazıyor milenide de aynı şekilde fiber paket olarak geçiyor orda fark olur mu
Eski oturduğum bölgede, turknet'ten VDSL üzerinden 50mbit hız alıyordum. Şimdiki yeni geçiş yaptığım evden fiber olması nedeniyle 117mbit'i rahat görüyorum download ve upload hızı süper şekilde kullanıyorum. Eminim Vdsl'den de kaliteli bağlantı alacaksınızdır. Mileni hakkında detay bilgim yok ilkkez buradan duydum adını. Bilinen operatörlerden şaşmamak daha mantıklı olacaktır bu kapsamda. Fiber bağlantısı olan bölgede zaten hız kaliteli olacaktırda hangi operatör olursa olsun gelen hız iyi olacağı düşüncesindeyim. Aralarından fiyat + performans hizmet kalitesi hangisindeyse değerlendirme yaparak birine geçilir. Turknet'in + sıda taahhüt koşmaması ayrıca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom