Neler Yeni

Yardım TT İnternetimi Kapattırdım!

Bieshala

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar 7 Senelik TT İnternet Aboneliğim Dün İtibariyle Bitti Ve Bende Kapattım . Şöyle Bir Mesaj Geldi TT'Den İnternet İptal İşleminiz Başarıyla Tamamlanmıştır Sizde Olan Modem/Cihazınızı Teslim Edin Aksi Takdirde Son Faturanıza Yansıtılacaktır. TT 7 Senedir Bana Bu Modemi Kiralamış! Odedigim Kira Modemin Değerinden Daha Fazladır Muhtemelen Sorum İse Şu Ne Yapmalıyım ? Ve Şuan İnternetsiz Kaldım Önerdiğiniz İnternet Sağlayicalari Varmı? Altyapim 100Mb'e Kadar Destekliyor. İnternet Sağlayıcısında Aradığım Bazı Özellikler Müşteri Temsilcileri İyi Ve Bilgili Olsun , Herhangi Bir Arıza Çıktığında Tez Vakitte Giderilsin. Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim..

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
Sana TurkNet i kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü tahatüt yok hiçbir şekilde tahatüt cayma cezası falan yok kısacası denersim memnun kalmassan tahattüt sözleşmesi olmadan tahattüt bedeli olmadan cayabiliyorsun bildiğim kadarıyla, ve bildiğim kadarıylada 100 mbps destekleyen altpayılara tek fiyat 100 tl diye biliyorum ben şuan türktelekom u kullanıyorum ve hiç memnun değilim tahattüt bedeli çok yüksek olduğundan dolayıda cayamıyorum ama 4 ay kaldı sözleşmenin bitmesine bende turknet e geçmeyi düşünüyorum hatta belki biliyorsundur DONANIM ARŞİVİ'NİN SAHİBİ ABDULLAH HACI turk net i kullanıyor ve memnun olduğunuda söylüyor

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Merhaba Arkadaşlar 7 Senelik TT İnternet Aboneliğim Dün İtibariyle Bitti Ve Bende Kapattım . Şöyle Bir Mesaj Geldi TT'Den İnternet İptal İşleminiz Başarıyla Tamamlanmıştır Sizde Olan Modem/Cihazınızı Teslim Edin Aksi Takdirde Son Faturanıza Yansıtılacaktır. TT 7 Senedir Bana Bu Modemi Kiralamış! Odedigim Kira Modemin Değerinden Daha Fazladır Muhtemelen Sorum İse Şu Ne Yapmalıyım ? Ve Şuan İnternetsiz Kaldım Önerdiğiniz İnternet Sağlayicalari Varmı? Altyapim 100Mb'e Kadar Destekliyor. İnternet Sağlayıcısında Aradığım Bazı Özellikler Müşteri Temsilcileri İyi Ve Bilgili Olsun , Herhangi Bir Arıza Çıktığında Tez Vakitte Giderilsin. Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim..
Kablonet öneriyorum 6 yıldır kullanıcısıyım neredeyse sorun olduğunda 20 dakikada çözülüyor öneriyorum kablonet.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Kablonet öneriyorum 6 yıldır kullanıcısıyım neredeyse sorun olduğunda 20 dakikada çözülüyor öneriyorum kablonet.
türkiyede en iyi internet zaten kablonet herşeyle ilgileniyorlar ama belirli saatler aralığı internet hızı düşüyor biliyorsunuz bu gerçekten can sıkıcı durum ama hız ve müşteri temsilcileri çok iyi. kablonet steamda 1. zaten hız olarak ve kullanıcı olarak 2. olarak türknet geliyor onlarında müşteri hizmetleri berbat.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
türkiyede en iyi internet zaten kablonet herşeyle ilgileniyorlar ama belirli saatler aralığı internet hızı düşüyor biliyorsunuz bu gerçekten can sıkıcı durum ama hız ve müşteri temsilcileri çok iyi. kablonet steamda 1. zaten hız olarak ve kullanıcı olarak 2. olarak türknet geliyor onlarında müşteri hizmetleri berbat.
21den sonra düşüyordu bende nedense düşmüyor 12 mb devam ediyor indirme hızı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
21den sonra düşüyordu bende nedense düşmüyor 12 mb devam ediyor indirme hızı
100 mps net kullanıyorum 100 tl akşam 7 olunca gece 12ye kadar 24 mps düşüyor gece 12den sonra akşam 7 ye kadar 100 mps oluyor kablonetin çoğu paketleri böle malesef.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
100 mps net kullanıyorum 100 TL akşam 7 olunca gece 12ye kadar 24 mps düşüyor gece 12den sonra akşam 7 ye kadar 100 mps oluyor kablonetin çoğu paketleri böle malesef.
TV+ 100mb sınırsız alıyoruz 90tlye eski tarife diye bende düşmüyor valla.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Turknet'e geçtik 100 mbit çok memnunuz şakır şakır internete giriyor. Hız ve ping değerleride oldukça yerinde öneririm bende. Taahhütname vs. cart curt angarya işlemlerde yok bu bile yeter geçmek için. TTnet'İ iptal ettik.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sana TurkNet i kesinlikle tavsiye ediyorum çünkü tahatüt yok hiçbir şekilde tahatüt cayma cezası falan yok kısacası denersim memnun kalmassan tahattüt sözleşmesi olmadan tahattüt bedeli olmadan cayabiliyorsun bildiğim kadarıyla, ve bildiğim kadarıylada 100 mbps destekleyen altpayılara tek fiyat 100 TL diye biliyorum ben şuan türktelekom u kullanıyorum ve hiç memnun değilim tahattüt bedeli çok yüksek olduğundan dolayıda cayamıyorum ama 4 ay kaldı sözleşmenin bitmesine bende turknet e geçmeyi düşünüyorum hatta belki biliyorsundur DONANIM ARŞİVİ'NİN SAHİBİ ABDULLAH HACI turk net i kullanıyor ve memnun olduğunuda söylüyor

Türknetin müşteri hizmetleri nasıl @Mehmet Yılmaz anlatsın ahshs
Müşteri hizmetleri kötü ama aldığım hizmetten memnundum ben. Ben de Türknet öneririm.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Kapattirmasaydiniz keşke. Başka bir iss e geçiş yapsaydınız. Simdi bir de kurulum ücreti vereceksiniz yeni abonelik için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,789
Üyeler
167,888
Son üye
Akra
Top Bottom