Yardım TT İnternetimi Kapattırdım!

Fiberiniz varsa kablonet tercihiniz olabilir.

hocam öncellikle size hayırlı olsun diyorum zararın neresinden dönerseniz kârdır. vodafone.net kullanıcısıydım ve çok düşük internet hızı sağlıyordu. türknet internet hızı oldukça iyi ve bazı zaman dilimlerinde internet hızınız düşmüyor. ama telefon ile müşteri temsilcisine bağlanmak neredeyse imkansız fakat online işlemlerden ulaşmak oldukça basit ben bir sorunlar online işlemden çözüyorum ki en büyük avantajı tahahhüt olmaması. kesinlikle tavsiye ediyorum..

mahallemizde bir bina yıkımı olmuştu ve internet kabloları hasar görmüştü. türk telekom'un aklına altyapıları yenilemek 1.5 ay sonra geldi. 2-3 günlük bir çalışma sonrasında internetimiz gelmişti. başımdan geçeni türk telekom'a geçiş yapmak istiyenlere ibret olması için anlattım. öneri olarak turknet tavsiye ederim.

mahallemizde bir bina yıkımı olmuştu ve internet kabloları hasar görmüştü. türk telekom'un aklına altyapıları yenilemek 1.5 ay sonra geldi. 2-3 günlük bir çalışma sonrasında internetimiz gelmişti. başımdan geçeni türk telekom'a geçiş yapmak istiyenlere ibret olması için anlattım. öneri olarak turknet tavsiye ederim.
Türknet'te olsan ne değişecekti o durumda? Altyapı yine aynı yerde, yine gidecekti internetin :)

Geri