Neler Yeni

Yardım TT İnternetimi Kapattırdım!

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

DeoNade

80+ Bronze
hocam öncellikle size hayırlı olsun diyorum zararın neresinden dönerseniz kârdır. vodafone.net kullanıcısıydım ve çok düşük internet hızı sağlıyordu. türknet internet hızı oldukça iyi ve bazı zaman dilimlerinde internet hızınız düşmüyor. ama telefon ile müşteri temsilcisine bağlanmak neredeyse imkansız fakat online işlemlerden ulaşmak oldukça basit ben bir sorunlar online işlemden çözüyorum ki en büyük avantajı tahahhüt olmaması. kesinlikle tavsiye ediyorum..

sw0ty

80+
mahallemizde bir bina yıkımı olmuştu ve internet kabloları hasar görmüştü. türk telekom'un aklına altyapıları yenilemek 1.5 ay sonra geldi. 2-3 günlük bir çalışma sonrasında internetimiz gelmişti. başımdan geçeni türk telekom'a geçiş yapmak istiyenlere ibret olması için anlattım. öneri olarak turknet tavsiye ederim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,586
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
mahallemizde bir bina yıkımı olmuştu ve internet kabloları hasar görmüştü. türk telekom'un aklına altyapıları yenilemek 1.5 ay sonra geldi. 2-3 günlük bir çalışma sonrasında internetimiz gelmişti. başımdan geçeni türk telekom'a geçiş yapmak istiyenlere ibret olması için anlattım. öneri olarak turknet tavsiye ederim.
Türknet'te olsan ne değişecekti o durumda? Altyapı yine aynı yerde, yine gidecekti internetin :)

Top Bottom