Arama sonuçları: *

1. Gocer

Kaliteli model interneti hızlandırımı.

internet hızını arttırmaz sadece wifinin kopma bağlantı sorunlarını yok eder.
  2. Gocer

DA Forum SpeedTest Yapıyor!!!

24 mbps Türk Telekom Hipernet kullanıyorum.
  3. Gocer

TT Kullanıcılarına 850'li Numaralardan Gelen Çağrılara İlişkin Bilgilendirme

Valla dün benide aradılar 0850 li numara daha uygun hızlı ev intenrneti kullanmak istermisiniz diye sordular işim vardı direk yüzüne kapattım 😅
  4. Gocer

Yardım TÜRK TELEKOM İLE YAŞADIKLARIM V2

Bende vdsl e türk telekom hipernete geçerken 14 gün demişlerdi ne kadar internetsiz kalsakta kabul etmistik ardindan 2 gün sonra gelip bağlamişlardı yoğunluğa göre süre değisebilir maksimum 14 gün diyor onlar
  5. Gocer

Valorant kaç GB internet harcar ?

Teşekkür ederim deneyecegim.
  6. Gocer

valorantta maç başına 180 mb yiyor bendede 8 gb var 2 gün rahat yeter
  7. Gocer

1 rekabet maçında yaklaşık 200 mb harcıyor ( denendi ) 1622774302 yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  8. Gocer

teşekkür ederim
  9. Gocer

Teşekkür ederim
  10. Gocer

Daha önce hiç bilgisayarda mobil veri kullanmadım. Ortalama ne kadar harcar ?
  11. Gocer

Beyler bölgemizde teknik arıza varmış (türk telekom 😑) kendi telefon internetimi bilgisayara bağlamak istiyorum 1 saat aralıksız sadece valorant oynasam ne kadar internet gider tahmini
  12. Gocer

TürkTelekom kulanıyom kötümü? herkes kötü diyo

kaç tl ödüyosun aylık
  13. Gocer

TürkTelekom kulanıyom kötümü? herkes kötü diyo

türk telekom kötü değil önemli olan kaç mbps interneti kaç tl ye aldığın
  14. Gocer

İnternet hızım nasıl?

60 TL'ye göre güzel hızıda günlük işlerini görür
  15. Gocer

95tl ye bu internet normal mi?

Benim eski internetim bende 95 tl ödüyodum türk telekom hipernete geçtim 23 mbps dowland 5,60 uploud 105 tl
  16. Gocer

Türk Telekom Hipernet'e Geçmeli miyim?

tahahut bitince geçmeyi düşünüyorum
  17. Gocer

reis senin internet hızın kaçtı hipere geçince gözle gürülür bi fark oldumu ? bide kaç tl ödüyosun 1612093387 50 mbps 150 tl dediler bana pahalı gelir o :( 35 mbps de alabilirm kararsızım 120 tl oda
  18. Gocer

türk telekom mu kullanıyosunuz kaç günde bağlamaya geldiler ? 1612092854 1 sene daha tahahhut um var altyapım 50 mbps hipernete kadar destekliyor 1612092979 bende geçicem hipernete 94 TL'ye 24mbps gelicek
  19. Gocer

bende çok memlun değilim ama 1 sene tahahut um var geçemiyorum :(
  20. Gocer

şuanda türk telekom 16 mbps lik internet paketini kullanıyorum aldığım değer PING 35 DOWNLOAD 13.83 UPLOAD 0.62 2 3 ay önce mahalleye kablo döşemişerdi şuanda aktif olmuş aylık +10 tl daha vererek 24 mbps hipernete geçmeyi düşünüyorum [alt yapımda sadece hipernet var] sizce tt hipernet...
Top Bottom