Neler Yeni

Türk Telekom Hipernet'e Geçmeli miyim?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
şuanda türk telekom 16 mbps lik internet paketini kullanıyorum aldığım değer PING 35 DOWNLOAD 13.83 UPLOAD 0.62

2 3 ay önce mahalleye kablo döşemişerdi şuanda aktif olmuş aylık +10 tl daha vererek 24 mbps hipernete geçmeyi düşünüyorum [alt yapımda sadece hipernet var]

sizce tt hipernet nasıl kullanan varmı ? normal interntten hipere geçince gözle gürülür bi fark olurmu ? daha önce hipernete geçen varsa kaç günde bağlamaya geldiler ?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kaç ay taahhütünüz kaldı? altyapınız kaç mbps destekliyor?

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman
şuanda türk telekom 16 mbps lik internet paketini kullanıyorum aldığım değer PING 35 DOWNLOAD 13.83 UPLOAD 0.62

2 3 ay önce mahalleye kablo döşemişerdi şuanda aktif olmuş aylık +10 TL daha vererek 24 mbps hipernete geçmeyi düşünüyorum [alt yapımda sadece hipernet var]

sizce tt hipernet nasıl kullanan varmı ? normal interntten hipere geçince gözle gürülür bi fark olurmu ? daha önce hipernete geçen varsa kaç günde bağlamaya geldiler ?
ben daha dün geçtim vdsle memnunum şuan 22/6 seviyelerinde şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 3 ay önce mahalleye kablo döşemişerdi şuanda aktif olmuş aylık +10 TL daha vererek 24 mbps hipernete geçmeyi düşünüyorum [alt yapımda sadece hipernet var]

ama farklı firmalarlada görüş derim daha iyileri var ekim ayına kadar taahütlü olduğum için mecbur yaptım

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ama farklı firmalarlada görüş derim daha iyileri var ekim ayına kadar taahütlü olduğum için mecbur yaptım
bende çok memlun değilim ama 1 sene tahahut um var geçemiyorum :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Erdem
130TL civarı bir fiyata 50Mbps download, 7 mbps'de upload alıyorum ve gayette memnunum. önceden 100tl verip 8 mbps anca alabiliyordum, uploadda 0'ların altındaydı. Hipernete geçebilirsin çok daha mantıklı olur.

• Hahaha
Reaksiyonlar: PROZ

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer

türk telekom mu kullanıyosunuz kaç günde bağlamaya geldiler ?

kaç ay taahhütünüz kaldı? altyapınız kaç mbps destekliyor?
1 sene daha tahahhut um var altyapım 50 mbps hipernete kadar destekliyor

130TL civarı bir fiyata 50Mbps download, 7 mbps'de upload alıyorum ve gayette memnunum. önceden 100tl verip 8 mbps anca alabiliyordum, uploadda 0'ların altındaydı. Hipernete geçebilirsin çok daha mantıklı olur.
bende geçicem hipernete 94 TL'ye 24mbps gelicek

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

biraz daha fazla para verip 50mbps olan pakete anlaşın, 16mbps ile 24mbps arasında fark yok diyebilirim sadece bi tık daha rahat kullanılıyor internet

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman

benim zaten modemim vdsl destekli sadece aradım işlem yaptılar 15 dakikaya bağlandı

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
benim zaten modemim vdsl destekli sadece aradım işlem yaptılar 15 dakikaya bağlandı
reis senin internet hızın kaçtı hipere geçince gözle gürülür bi fark oldumu ? bide kaç tl ödüyosun

biraz daha fazla para verip 50mbps olan pakete anlaşın, 16mbps ile 24mbps arasında fark yok diyebilirim sadece bi tık daha rahat kullanılıyor internet
50 mbps 150 tl dediler bana pahalı gelir o :( 35 mbps de alabilirm kararsızım 120 tl oda

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman
reis senin internet hızın kaçtı hipere geçince gözle gürülür bi fark oldumu ? bide kaç TL ödüyosun

50 mbps 150 TL dediler bana pahalı gelir o :( 35 mbps de alabilirm kararsızım 120 TL oda
12 mb alıyordum 22 ye çıktı upload hızımda 0,5 ten 6mb e çıktı gözle görülür fark çok :D

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8

Ben kullanıyorum 50mbps down 8 uplouad fakat aylık 107 ödüyorum yeni abone olduğum için fakat siz yeni abone değilsiniz fiyatı çok tuzlu olur ben comnet veya millenicom geçmenizi öneririm aylık 100 TL'ye 100mbps internet veriyorlar.

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman
reis senin internet hızın kaçtı hipere geçince gözle gürülür bi fark oldumu ? bide kaç TL ödüyosun

50 mbps 150 TL dediler bana pahalı gelir o :( 35 mbps de alabilirm kararsızım 120 TL oda
100 110 tl felan olması lazım

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Ben kullanıyorum 50mbps down 8 uplouad fakat aylık 107 ödüyorum yeni abone olduğum için fakat siz yeni abone değilsiniz fiyatı çok tuzlu olur ben comnet veya millenicom geçmenizi öneririm aylık 100 TL'ye 100mbps internet veriyorlar.
tahahut bitince geçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom