Neler Yeni

TürkTelekom kulanıyom kötümü? herkes kötü diyo

Qlays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ahmet dobrucalı
Opera Anlık Görüntü_2021-04-20_045517_hiztesti.turktelekom.com.tr.png

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
herkesin evindeki altyapı farklı.ben oturduğum yerde 2 farklı iss kullandım ikisinden de memnun kaldım.hangisine geçersem geçeyim iyi hizmet alırım.oturduğum yerdeki altyapı iyi çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

hızınız da tr ortalamasına göre gayet iyi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
valla altyapısına göre değişir kimisinin iyidir kimisinin kötü
bana soracak olursan bende türk telekom kullanıyorum 24 indirme 6 yükleme hızı alıyorum
internetim kesilirse telafi olarak telefona 2 gb net veriyorlar sorunlar max 2-3 güne çözülüyor ben gayet memnunum

Qlays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ahmet dobrucalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herkesin evindeki altyapı farklı.ben oturduğum yerde 2 farklı iss kullandım ikisinden de memnun kaldım.hangisine geçersem geçeyim iyi hizmet alırım.oturduğum yerdeki altyapı iyi çünkü

hızınız da tr ortalamasına göre gayet iyi
bursa knk

valla altyapısına göre değişir kimisinin iyidir kimisinin kötü
bana soracak olursan bende türk telekom kullanıyorum 24 indirme 6 yükleme hızı alıyorum
internetim kesilirse telafi olarak telefona 2 gb net veriyorlar sorunlar max 2-3 güne çözülüyor ben gayet memnunum
bursa

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Turktelekomun sıkıntılı kısmı fiyatları ve müşteri destekleri bence. (Müşteri desteği çok iyi de olabiliyor)

Şahsen 100/8 Mbit internete 92 tl ödüyoruz bundan önce turktelekomda 85 tl ödüyorduk ama internet 16/1 mbit idi.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben Türk Telekom altyapısı üzerinden internet hizmeti aldım, bir sorun yaşamadım. TürkNet kullanmıştım. Arıza olduğunda Türk Telekom ekipleri ertesi gün evime gelmişlerde sağ olsunlar.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
türk telekom kötü değil önemli olan kaç mbps interneti kaç tl ye aldığın

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Oturduğun yere göre değişir forumdaki kişilerin neler yaşadıkları ile ders almak için bence sadice müşteri hizmetleri ile olan sıkıntılar dan ders çıkarmalıyız herkesin alt yapısı farklı mesela bizim köyde doğru düzgün bi bimcell çekiyor biz onu kullanıyoruz ara sıra köye gittiğimiz için aynı şey kargo firmaları içinde geçerli bence

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Türk telekomun söyle iyi bir yanı var çok kişi bağlanınca dowlan upload değeri çok düşmüyor ben 1.5 sene komşu ile ortak türk telekom kullandım pc ye wifi anteni ile bağlanıyordum büyük ihtimalle aynı tarifeyi kullanıyorduk seninle yani 6 7 kişi çok düşmüyordu dowland upload değeri mesela türk net ile aynısını yap arkadaşımda oluyordu 50 mps lik internet 7 mps ye kadar düşüyordu boyle ortak internet için türk telekom daha iyi senin değerlerinde normal.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Türk telekomun söyle iyi bir yanı var çok kişi bağlanınca dowlan upload değeri çok düşmüyor ben 1.5 sene komşu ile ortak türk telekom kullandım pc ye wifi anteni ile bağlanıyordum büyük ihtimalle aynı tarifeyi kullanıyorduk seninle yani 6 7 kişi çok düşmüyordu dowland upload değeri mesela türk net ile aynısını yap arkadaşımda oluyordu 50 mps lik internet 7 mps ye kadar düşüyordu boyle ortak internet için türk telekom daha iyi senin değerlerinde normal.
Bunun sağlayıcıdan çok evdeki kullanımla bağlantısı var biri bir şey yapıyor ki düşüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom