Türkiye standartlarına göre iyi bana göre orta bir internet
bursa knkherkesin evindeki altyapı farklı.ben oturduğum yerde 2 farklı iss kullandım ikisinden de memnun kaldım.hangisine geçersem geçeyim iyi hizmet alırım.oturduğum yerdeki altyapı iyi çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
hızınız da tr ortalamasına göre gayet iyi
bursavalla altyapısına göre değişir kimisinin iyidir kimisinin kötü
bana soracak olursan bende türk telekom kullanıyorum 24 indirme 6 yükleme hızı alıyorum
internetim kesilirse telafi olarak telefona 2 gb net veriyorlar sorunlar max 2-3 güne çözülüyor ben gayet memnunum
internet hızınız gayet iyi duruyor hangi paketi kullanıyorsunuz ?bursa knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
bursa
kaç tl ödüyosun aylık
Türk telekomun söyle iyi bir yanı var çok kişi bağlanınca dowlan upload değeri çok düşmüyor ben 1.5 sene komşu ile ortak türk telekom kullandım pc ye wifi anteni ile bağlanıyordum büyük ihtimalle aynı tarifeyi kullanıyorduk seninle yani 6 7 kişi çok düşmüyordu dowland upload değeri mesela türk net ile aynısını yap arkadaşımda oluyordu 50 mps lik internet 7 mps ye kadar düşüyordu boyle ortak internet için türk telekom daha iyi senin değerlerinde normal.
Bunun sağlayıcıdan çok evdeki kullanımla bağlantısı var biri bir şey yapıyor ki düşüyorTürk telekomun söyle iyi bir yanı var çok kişi bağlanınca dowlan upload değeri çok düşmüyor ben 1.5 sene komşu ile ortak türk telekom kullandım pc ye wifi anteni ile bağlanıyordum büyük ihtimalle aynı tarifeyi kullanıyorduk seninle yani 6 7 kişi çok düşmüyordu dowland upload değeri mesela türk net ile aynısını yap arkadaşımda oluyordu 50 mps lik internet 7 mps ye kadar düşüyordu boyle ortak internet için türk telekom daha iyi senin değerlerinde normal.