TürkTelekom rezilliği

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
2. Ay önce yan tarafta yapılan inşaata araç girerken hatları kopardılar 1 hafta sonra gelip TürkTelekom tarafından onarıldı ama o zamandan beri internetim yüksek paket kaybı ve anlık ping yükselişi bazen çökmeler youtubede 1 video bile açmama durumu oluyordu tamam dedim katlandim ama 2 hafta önce elektriklerimiz gidip geldikten sonra internetimiz 5 dakikada bir gidip gelmeye dsl bağlantısı yok hatası verip durmaya başladi 2 haftadır turktelekomu ariyip ilgilenmeleriıni istiyoruz sürekli bakım var elektriklerden kaynaklı sorun var yarın akşama kadar halledilcek diyip bizi geçiştirdiler şuan bile mobil veriden yazıyorum tamam köyde yaşadığımız için uzak ekip gelmeye bilir ama 2 haftadır uzaktan bir sorunu çözemiyorsaniz ekibin gelip halletmesi lazim

BTK'ya şikayette bulun, birkaç güne gelirler.

Hala internetim yok kimse ilgilenmiyor ayın ortasindayiz mobil verim bitmiş durumda her gün bela okuyorum hakkımı helal etmiyorum 2 dk gelip ilgilenmek çok zor olmamali

Hala internetim yok kimse ilgilenmiyor ayın ortasindayiz mobil verim bitmiş durumda her gün bela okuyorum hakkımı helal etmiyorum 2 dk gelip ilgilenmek çok zor olmamali
Şikayetvar.com üzerinden yazabilirsin benim bi arkadaşım türk telekomda çalışıyordu önceden bu siteyi fazlasiyla dikkate aliyolar diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,239
Üyeler
188,391
Son üye
Slck24
Geri