Rennes
80+ Gold
Dahası
Normal hızlar.
bilmiyorum ama ay 125tl hattda geçen 100mpsye çıkardık dediler bitti kapmpanyainternet hızınız gayet iyi duruyor hangi paketi kullanıyorsunuz ?
125kaç TL ödüyosun aylık
Müşteri hizmetleri felan çokl yalancı ve dolandırıyorlar, bize 36 megabit yapıcaz dediler o gün yaptılar ondan sonraki gün önceki megabite döndü ama faturayı fazla aldılar ve bir sroun var hala devam ediyor ama hiç gelmiyorlar telefonda geliceaz diyorlar ama kendi başlarına kalınca yatıyolar keyiflerine bakıyorlar. Asla önermiyorum çok kötü müşteri hizmetleri kaç yıllık ullanıcıyım bu sene boyunca bu arıza devam etti ilk defa.
Sizi bilemem ama kendi bulunduğum bölgede durum bu bve en iyi İSS onlar.Müşteri hizmetleri felan çokl yalancı ve dolandırıyorlar, bize 36 megabit yapıcaz dediler o gün yaptılar ondan sonraki gün önceki megabite döndü ama faturayı fazla aldılar ve bir sroun var hala devam ediyor ama hiç gelmiyorlar telefonda geliceaz diyorlar ama kendi başlarına kalınca yatıyolar keyiflerine bakıyorlar. Asla önermiyorum çok kötü müşteri hizmetleri kaç yıllık ullanıcıyım bu sene boyunca bu arıza devam etti ilk defa.