Arama sonuçları: *

1. Grythor

Öneri Hangi İSS ye geçmeliyim

Netspeed ve Gibir çok popüler şu sıralar. Ben netspeed kullanıyorum. Sadece geçen ay biraz can sıktı ama onun dışında bir problem yok.
  2. Grythor

NetSpeed Yerine ISS Önerisi

Hocam ışıklar hiç gitmiyor. Belki arada 1 internet gidiyor ama o da çok nadir. Modeme 55 mbps net geliyor ama testlerde düşük çıkıyor, hatta yoğun vakitlerde 1-2 falan. Asıl sorun ping, 100 ms nedir hocam.
  3. Grythor

NetSpeed Yerine ISS Önerisi

NetSpeed'in son bakımından sonraki olayları herkes biliyordur artık. Ben de o mağdurlardan biriyim ve artık canımı çok sıkmaya başladı. Diğer insanların ISS değiştirdikten sonra hiçbir sorun yaşamadığını gördüm. Eğer cidden öyleyse ben de ISS değiştireceğim, konu hakkında bilgi sahibi olanlar...
  4. Grythor

Netspeed yorumlarınız ve referans kodu

Şikayetvara bakarak hareket etmek kadar saçma bir şey yok. Ayrıca ben çalışanları değilim ama gayet memnunum. Senin ne alıp veremediğin var da bu kadar kötüledin merak ediyorum. Ben fan boyluk yapmıyorum ama sen nedense hater olmuşssun :D
  5. Grythor

Netspeed yorumlarınız ve referans kodu

Netspeed öneririm. Şu ana kadar sadece geçen gün yaşanan sorun oldu ve bu sorun da Türk Telekom kaynaklı. Bilindiği üzere altyapıyı Türk Telekom üzerinden sağlıyorlar ama insanlar inatla NetSpeed'e sallamayı tercih ediyor. Gün içinde sadece google takılabiliyordum, hiçbir oyun sunucusuna ve...
  6. Grythor

1000mbps internetim var aynı hızı alamıyorum

Speedtestte çıkan hız megabit. İndirme hızın mega byte.
  7. Grythor

Türknet'e ZAM GELDİ.

Netspeed iyidir. Hem TT'nin sağladığı hat değerlerinden daha iyi değerler sağlıyor hem de ücreti gayet iyi hem de taahhüt yok.
  8. Grythor

Yardım Netspeed Sizce Nasıldır ?

Tabii aradım, gayet iyi ve bilgililer. Ayrıca diğer ISS'lere göre çok daha hızlı bağlanıyorsun.
  9. Grythor

Yardım Netspeed Sizce Nasıldır ?

Ben birkaç aydır kullanıyorum vs gayet iyi.
  10. Grythor

İSS önerisi 150tl ...

Evet, hiçbir problem yok ve Türk Telekom'a göre daha stabil ve güçlü net veriyor.
  11. Grythor

İSS önerisi 150tl ...

Netspeed
  12. Grythor

Türknet başka bir modem takıldı

Buradan şikayet edin.
  13. Grythor

100-300 TL arası kötü altyapı için vdsl2 iss önerebilir misiniz?

ADSL altyapıda maksimum 16 mbps kullanabilirsiniz.
  14. Grythor

Hangi İnternet Firması Tercih Edilmeli

Gibirnet'e üye olmakla 2 gün uğraştım, ilgilenmediler. Comnet'in etrafta dolanan çok fazla olayı var, güvenemedim. En son Netspeed'e geçtim, kafam rahat. Müşteri hizmetlerine hızlı bağlanabiliyorsun ve işi az çok bilen insanlar var. Ayrıca gerçekten sağlam ilgileniyorlar, öneririm. Abone...
  15. Grythor

Öneri gibiri savunan koyunlar

Arkadaşı haksız çıkaranlara söyliyeyim. 2 gündür cevap bekliyorum. Abonelik açacağım ama sitelerinde "Adres Getiriliyor" yazısında kalıyor. Ben her yerden yazdım, hala dönüş yapılmadı.
Top Bottom