Neler Yeni

Türknet başka bir modem takıldı

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa
Merhaba arkadaşlar , 6 ay önce turknetten abonelik başlattım gelen arkadaş sizin modeminiz olmaz dedi ve bize modem taktı 600 tl gibi bir ücret aldı taktığı modem dsmartın bunu başta anlamadık daha sonra ara ara kopma yaşadık ve turknet ile iletişime geçtim bana hangi modem firmasıysa onunla iletişime geçin dediler bizde iletişime geçtik telefonda arkadaş şubeye gelin bakalım dediler bu gün dsmart şubesine gittim ve modemi söyledim bana türknet size dsmartın modemini nasıl taktı dedi ve ordaki arkadaşlarda şaşırdı modem arkasında seri no okutunca başkasının üzerine gözüküyor modem (daha önce hiç dsmart ile aboneliğim yok) neyse türkneti aradım tekrar ordan çıkıp bana bu sefer fiber hariç modem vermiyoruz dediler ve btk ile iletişime geçin dedi bir arkadaş btk başka bir numara verdi numaraya ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Merhaba arkadaşlar , 6 ay önce turknetten abonelik başlattım gelen arkadaş sizin modeminiz olmaz dedi ve bize modem taktı 600 TL gibi bir ücret aldı taktığı modem dsmartın bunu başta anlamadık daha sonra ara ara kopma yaşadık ve turknet ile iletişime geçtim bana hangi modem firmasıysa onunla iletişime geçin dediler bizde iletişime geçtik telefonda arkadaş şubeye gelin bakalım dediler bu gün dsmart şubesine gittim ve modemi söyledim bana türknet size dsmartın modemini nasıl taktı dedi ve ordaki arkadaşlarda şaşırdı modem arkasında seri no okutunca başkasının üzerine gözüküyor modem (daha önce hiç dsmart ile aboneliğim yok) neyse türkneti aradım tekrar ordan çıkıp bana bu sefer fiber hariç modem vermiyoruz dediler ve btk ile iletişime geçin dedi bir arkadaş btk başka bir numara verdi numaraya ulaşamıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Hocam TürkNet sorumluluk kabul etmeyen benim nezlimde vasıfsız bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendilerinin üstüne gitmenizi öneririm. Gerekiyorsa biraz baskı kurun bir şey olmaz,abonelik iptal ediyorum falan diyin.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam TürkNet sorumluluk kabul etmeyen benim nezlimde vasıfsız bir firma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendilerinin üstüne gitmenizi öneririm. Gerekiyorsa biraz baskı kurun bir şey olmaz,abonelik iptal ediyorum falan diyin.
hocam uğraşıyorum baya kafaya koydum sayfalarından şikayet oluşturdum şimdi başka bildiğiniz bişey varsa iletirseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,422
Üyeler
163,160
Son üye
lahmacun küreği
Top Bottom