280TL Miş 12 ay boyunca kampanya ile ama onun yerine 2 yıl taahhüüt daha mantıklı tt de veya taahhütsüz 250tl'e alternatif firmalar var.Eğer şimdi abone olup taahhüt yaparsak zamlı fiyat mı uygulanıyor ? Yoksa 250tl den mi alıyolar ?
280TL Miş 12 ay boyunca kampanya ile ama onun yerine 2 yıl taahhüüt daha mantıklı tt de veya taahhütsüz 250tl'e alternatif firmalar var.Eğer şimdi abone olup taahhüt yaparsak zamlı fiyat mı uygulanıyor ? Yoksa 250tl den mi alıyolar ?
1 aydır internet konularında yazıyorum. İnsanlara türknet , Millenicom, netspeed vs öneriyorlar. Bende her seferinde yazdım , bakın Türk Telekom zam yaptı. Hepsi sırayla zam yapacak. Bu saatten sonra taahhütlü firma tercih edin. Turkcell 240₺ ydi. Hatta 24 ay taahhüt seçeneği de vardı. Türk Telekom altyapısunda ise Kablonet 230₺ ydi. Ama bunlar yerine aynı fiyattaki taahhütsüz firmaları önerdiler. Şimdi Turkcell 380₺ oldu. Taahhütsüz olanlarda zamlanıyor sırayla. 240 olan internete seneye muhtemelen 350-400 ödeyeceksiniz. Ama taahhüt yaptıranlar 12 ya da 24 ay boyunca uygun fiyat ödeyecek.Turknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.
Güncel kullanıcıya 279₺ demişler yeni aboneye ne kadar bilgim yok web sitesinden bakabilirsinEğer şimdi abone olup taahhüt yaparsak zamlı fiyat mı uygulanıyor ? Yoksa 250tl den mi alıyolar ?
Tt de 100 mbps 400₺280TL Miş 12 ay boyunca kampanya ile ama onun yerine 2 yıl taahhüüt daha mantıklı tt de veya taahhütsüz 250tl'e alternatif firmalar var.
Abonelere özel durmakta.280TL Miş 12 ay boyunca kampanya ile ama onun yerine 2 yıl taahhüüt daha mantıklı tt de veya taahhütsüz 250tl'e alternatif firmalar var.
Altyapın Türk Telekom ise Kablonet 75 mbps i 230 a satıyorBende Millenicom’u bırakacağım. 189₺ ödediğim paket artık 299₺ olacak Eylül’den itibaren. İnternet Servis Sağlayıcı önerilerinizi bekliyorum.
50 mbps eziyet geçen ben (Şu an bulunduğum yerde 1000 mbps'yi bu fiyata veren hala yok. Devam :d
Hocam Millenicom taahhüt yapıyor mu isteğe göre ?Bende Millenicom’u bırakacağım. 189₺ ödediğim paket artık 299₺ olacak Eylül’den itibaren. İnternet Servis Sağlayıcı önerilerinizi bekliyorum.
Upload 4 veriyor ama max o kötüymüş.Altyapın Türk Telekom ise Kablonet 75 mbps i 230 a satıyor
Senin tahaütün yokmu nasıl zamliyorlarTurknet önümüzdeki aydan itibaren 299₺ olmuş.