Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Yardım Türknete geçilir mi ?

Türknet altyapı sorgulama yaz knk ordan öğrenirsin bize ss çek biz söyleyelim
  2. HasanBG

Babamı nasıl TürkNet'e ikna edebilirim

Daha ucuz baba de şimdiki dandik internete para vereceğimize türknete verelim de
  3. HasanBG

Türknet hakkında bilgi

Türknetin müşteri hizmetleri yok knk o sıkıntı
  4. HasanBG

TürkNet - Millenicom - Netspeed? Öneriniz nedir

Reis ne aldın aldıysan memnunmusun
  5. HasanBG

Yardım İnternetim vdsl mi????

Reis millenicoma da baktım orda da 81 mbps yazıyor lan yoksa cidden babam 😳😳 1623921526 Valla bilmiyom reis yalan da söylüyor olabilir 😳😳 çünkü her yerde altyapımı sorgulattım hep 81 mbps fln cıkıyor
  6. HasanBG

Reis babam bana geçen gün türkneti aradığını söyledi ve maks 35 mbps İnternet verebileceklerini söyledi ama türknet altyapı sorgulamaya baktım 83 mbps diyor babam yalan mı söyledi lo acaba İnterneti de değiştirmek istemiyordu 😳
  7. HasanBG

İntertim adsl mi yoksa vdsl mi??
  8. HasanBG

Yardım Altyapı ile ilgili yardım

Tamam reis eyvallah bende karşımda kadın var diye kibar konuşuyordum :D 1623739546 Aslında kadın var diye değil güzel kadın var diye
  9. HasanBG

Saolun hanımefendi biraz uğraştırdım sizi kusura bakmayın
  10. HasanBG

Kendi İnternetim az önce attığım resim türknetin bana sunabileceği maks İnternetdi
  11. HasanBG

Arkadşalar bugün babam türkcelli aradı ve türkcell sizde fiber altyapı yok maks 35 mbps ye kadar cıksbilir diyor ama türknetin altyapı sorgulamasına girdiğimde 82 mbps İnternet alabilirsiniz diyor bu normal mi
  12. HasanBG

Yardım 70 mbps İnternet kaç liradır

Knk türkneti düşünüyorum şuan bizde süper online var 80 TL'ye 24 mbps alıyoruz
  13. HasanBG

Yardım 70 mbps İnternet kaç liradır

Arkadaşlar babam 80 TL'ye 24 mbps İnternet alıyor pahalı mı ve sizce 70 mbps İnternet kaç liradır
Top Bottom