VDSL.İntertim adsl mi yoksa vdsl Mİ
VDSL.İntertim adsl mi yoksa vdsl mi??
Reis babam bana geçen gün türkneti aradığını söyledi ve maks 35 mbps İnternet verebileceklerini söyledi ama türknet altyapı sorgulamaya baktım 83 mbps diyor babam yalan mı söyledi lo acaba İnterneti de değiştirmek istemiyordu81 mpbs Adsl olur mu ya
B-BruhReis babam bana geçen gün türkneti aradığını söyledi ve maks 35 mbps İnternet verebileceklerini söyledi ama türknet altyapı sorgulamaya baktım 83 mbps diyor babam yalan mı söyledi lo acaba İnterneti de değiştirmek istemiyordu
Turknet şuan tek pakete geçti galiba 99 tl altyapın ne kadar desteklerse 100 e kadar o kadar hız alıyorsun diye biliyorum. Önceden 35 ve 75 lik paketleri vardı ama değiştirdiler baban yeni mü konuştu turknetleReis babam bana geçen gün türkneti aradığını söyledi ve maks 35 mbps İnternet verebileceklerini söyledi ama türknet altyapı sorgulamaya baktım 83 mbps diyor babam yalan mı söyledi lo acaba İnterneti de değiştirmek istemiyordu
Türknet aranıyor mu kiReis babam bana geçen gün türkneti aradığını söyledi ve maks 35 mbps İnternet verebileceklerini söyledi ama türknet altyapı sorgulamaya baktım 83 mbps diyor babam yalan mı söyledi lo acaba İnterneti de değiştirmek istemiyordu
Reis millenicoma da baktım orda da 81 mbps yazıyor lan yoksa cidden babamB-Bruh
Valla bilmiyom reis yalan da söylüyor olabilir çünkü her yerde altyapımı sorgulattım hep 81 mbps fln cıkıyorTurknet şuan tek pakete geçti galiba 99 TL altyapın ne kadar desteklerse 100 e kadar o kadar hız alıyorsun diye biliyorum. Önceden 35 ve 75 lik paketleri vardı ama değiştirdiler baban yeni mü konuştu turknetle
Bence baban değiştirmemek için öyle demişReis millenicoma da baktım orda da 81 mbps yazıyor lan yoksa cidden babam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bilmiyom reis yalan da söylüyor olabilir çünkü her yerde altyapımı sorgulattım hep 81 mbps fln cıkıyor
Yalan söyleyeceklerini düşünmüyorum 35 ile kast ettikleri 35 mbps lik pakettir benceReis millenicoma da baktım orda da 81 mbps yazıyor lan yoksa cidden babam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bilmiyom reis yalan da söylüyor olabilir çünkü her yerde altyapımı sorgulattım hep 81 mbps fln cıkıyor