Paradan bahset daha uyguna gelicek sınırsız olucak iade yapıyorlar felan de bi müşteri temsilcisi ile konuşturabilirsen hallolur aslındaSorun başlıkta dostlar, babama cezayı onlara geçiş yaptığımız için biz ödemiyoruz dedim onlar yalan vs dedi benimde dellendim sinirli sinirli oyun oynadım
Daha ucuz baba de şimdiki dandik internete para vereceğimize türknete verelim deSorun başlıkta dostlar, babama cezayı onlara geçiş yaptığımız için biz ödemiyoruz dedim onlar yalan vs dedi benimde dellendim sinirli sinirli oyun oynadım
onu yaparsam 1 2 hafta bizimde bırakmamız gerek ve kardeşim delirirgeçirmek istiyorsan babana şuanki modemden hız sınırı koy ama baya düşük olsun. kendisinde internet çok yavaş çekince geçme olasılığı artar.
120TL'ye kadar karşılıyorlar ve TT'nin 7 aylık cayma bedeli ücreti 2580TL xdSorun başlıkta dostlar, babama cezayı onlara geçiş yaptığımız için biz ödemiyoruz dedim onlar yalan vs dedi benimde dellendim sinirli sinirli oyun oynadım
ben cayma bedelini daha düşük sanıyordum onu tekrardan bir araştırayım teşekkürler120TL'ye kadar karşılıyorlar ve TT'nin 7 aylık cayma bedeli ücreti 2580TL xd
Taahhüt bitince geçin derim. Başınıza iş almayın, bu Telekomun ne yapacağı belli olmaz.
*Bana sunduğu bu kadar ama yine 1K TL üzeri isterler sanırım.ben cayma bedelini daha düşük sanıyordum onu tekrardan bir araştırayım teşekkürler
Kesin bilgi olamaz pakete göre değişmek zorunda.TT'nin 7 aylık cayma bedeli ücreti 2580TL