Neler Yeni

babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
internetten hic mi alışveriş yapmiyor yoksa yüksek miktarda mi yapmak istemiyor

Hic urun almadiysa ufak tefek biseyler al iade et paranin geri geldigini urunun bozuk gelmedigini gorsun
çok fazla yapmıyor yapsada trendyoldan mı ne bi kere televizyonla ilgili bir şey almıştı ne olduğunu tam hatırlamıyorum tutucu gibi bir şey sıkıntılı çıktı ürün 6 ay iade edemedi o yüzden biraz korkuyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
İstanbuldaysan fiziksel mağazada satılan sistemleri alabilirsin, gaming gen, vatan, itopya vb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar herkes İstanbul Ankara'da yaşamıyor bizim alışveriş yaptığımız mağazaların 2 taş çatlasa 3 ilde mağazası var. Adam demek ki ufak bir yerde yaşıyor. Baba için bir çözüm yok gibi. Arkadaşım 23 yaşında babası 20kya ekran kartı olamayan bir PC almıştı eve 😄. Bu babalar böyle düzelmiyor.
o konuda babamı takdir ediyorum herhangi bişey alacağı zaman bana soruyor iyi mi? bu vs diye ben sistemimi kendim topladım 7k gibi bişeye geldi bana sistemi sonradan güncellediğim parçalarla beraber
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok fazla yapmıyor yapsada trendyoldan mı ne bi kere televizyonla ilgili bir şey almıştı ne olduğunu tam hatırlamıyorum tutucu gibi bir şey sıkıntılı çıktı ürün 6 ay iade edemedi o yüzden biraz korkuyor
hocam thhye başvurabilir öyle bi durumda hukuki yolları biraz araştırıp göster ona birazda haklı olursak biraz tazminat alırız gibi bişeylede yemle beleş paraya çok hayır diyemeyeceğini düşünüyorum (klasik oltalama taktiği) :kedi:

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Hocam discorddan beni ara babana ver konuşayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam discorddan beni ara babana ver konuşayım
Çok ciddiyim bu arada

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Y.
Senin isin zor sutten agzi yanmis bi kere
13 bine 3060 falan almak varken 1070 almak zorunda kalirsan uzucu olur

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
4 sayfa mesaj var hocam, okumadım kısa özet geçersen iyi olur.
manisada yaşıyomuş arkadaş babası mahalle pccisinden alalım diyomuş güvenmiyomuş internete falan 13k 1070li sisteme fiyat çekmiş klasik pşt mahalle bilgisayarcısı

yusuftheayay

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar ben indirimli hazır sistemler kovalıyorum mesela donanım arşivinin firmalarla anlaşıp indirimli çıkaracağı sistemlerden almak istiyorum. ama babam sanal ortama güvenemediği için gerçekteki mağazalarda olan arkadaşlarına soruyor. onlarda internetten almamı tavsiye etmiyorlar. nvidia 1070 ekran kartlı bilgisayarı bana 13kya satmaya çalışıyorlar. aynı fiyata internetten daha güçlü bilgisayarlar bulabileceğimi söylüyorum babama ama kabul etmiyor tutturmuş internette kimseye güvenilmez diye bozuk mal göndereceklerini sanıyor. nasıl ikna edebilirim yardımcı olur musunuz?
Önce küçük bişey aldır kulaklık mouse klavye tarzı, göster babana bak dolandırıcılık yok vs diye sonra sistem aldır

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
çalış kendin al
daha öğrenciyim çalışamam. eğer babam benim dediğim sistemi alırsa yazın çalışıp babama geri ödemeyi hatta kendimede daha kaliteli ekipmanlar almayo düşünüyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1677955449868.png

hocam dualsense aldım ben 0 hatasız geldi ürün babanıza gösterebilirsiniz örnek olarak ürün yanımda duruyor şuan

Top Bottom