Babamı bu sistemi almaya nasıl ikna edebilirim?

VeeqX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Bütçe
7200
Arkadaşlar normalde ben sinerjiden topladığım sistemi orada montajını yaptırıp almak istiyorum fakat babam 10dk önce gelip bana teknosa,media markt gibi yerlere bak oradan alacağız direk önceki sefer gibi hazır alıcağım toplama değil diyor.Ben de diyorum ki öyle yaparsan kazıklanırsın yapma diyorum dinlemiyor. Babamı buna nasıl ikna edebilirim lütfen yardım edin.Teknosa,media markt bildiğim kadarıyla işlemciye abanıp diğer şeylerden kısıyorlar ve böylece insanların gözünü boyuyorlar.Olur da ikna edemezsem yine de teknosa mediamarkt veya vatandan bir sistem önerin de bari onu alayım.
Alacağım sistem: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/QDXK9BS1

VOK'un bir videosu vardı hatta bir tane daha çekmişti sanırım onu izlet.

Arkadaşlar normalde ben sinerjiden topladığım sistemi orada montajını yaptırıp almak istiyorum fakat babam 10dk önce gelip bana teknosa,media markt gibi yerlere bak oradan alacağız direk önceki sefer gibi hazır alıcağım toplama değil diyor.Ben de diyorum ki öyle yaparsan kazıklanırsın yapma diyorum dinlemiyor. Babamı buna nasıl ikna edebilirim lütfen yardım edin.Teknosa,media markt bildiğim kadarıyla işlemciye abanıp diğer şeylerden kısıyorlar ve böylece insanların gözünü boyuyorlar.Olur da ikna edemezsem yine de teknosa mediamarkt veya vatandan bir sistem önerin de bari onu alayım.
Alacağım sistem: https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/QDXK9BS1
Benimde öyle oldu maalesef. İnternetten almış olsaydık PLATOON PSU Olmazdı FSP Olurdu. 8 Değil 16 Ram ım olurdu. Neyse ailemin sorunu artık beni bağlamaz. Babana internetteki fiyatları göster ve o mağazadaki.

Sistemde hardisk ve ssd yerine m2 ssd alin bence daha hizli hem.

İstediğin parçaların fiyatlarını karşılaştır. Kimse daha fazla para vermek istemez.

Sistemde hardisk ve ssd yerine m2 ssd alin bence daha hizli hem.
Hocam ssd yi sadece sistemin daha hızlı çalışması için alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstediğin parçaların fiyatlarını karşılaştır. Kimse daha fazla para vermek istemez.
Sorun şu ki babam razı akjsdhakjsfgashjda
Şaka gibi

VOK'un bir videosu vardı hatta bir tane daha çekmişti sanırım onu izlet.
Az önce videoyu attım artık bakarsa

Itopyanının mağazasına gidin baban canlı canlı görsün
Bir şekilde ikna etmem lazım artık yapacak bir şeyim yok

Arkadaşlar eğer babamı ikna edemezsem şu sistemi düşünüyorum ama olur mu sizce anakart çok eski geliyor bana

Son düzenleme:
Alacağım sistem: https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/QDXK9BS1
Hocam nerden aldınız? Merak ettim de :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri