T O B İ
80+ Bronze
Dahası
KaaaartSipariş vereceğim ancak bilin bakalım ne eksik ?
KaaaartSipariş vereceğim ancak bilin bakalım ne eksik ?
Yıl olmuş 2021, internetten sanal kart oluşturmak 30 saniye.Sipariş vereceğim ancak bilin bakalım ne eksik ?
Hocam kartı beklemekden başka yapacak bir şey yok.Olmadı mı yeni kart alın.Yine mi olmadı? Babanıza yalvarın.Yine mi olmadı??Hocam aklıma başka bir gelmediPara var da kart yok.Sağolsun papara kartı amerikadan getiriyor herhalde
hocam izinsiz aldığını fark ederse sinirlenip SSD'yi çok haşmetli bir şekilde kırmaz mı?Parayı sen vericeksen neden ikna ediyorsun ? Ver sipariş gelsin.
Kasayı incelemediği sürece farketmez.hocam izinsiz aldığını fark ederse sinirlenip SSD'yi çok haşmetli bir şekilde kırmaz mı?
hocam ya almazsa bir de öyle bir durum var.HDD'yi yıka baba yanlışlıkla su döküldü de bana SSd lazım de.
hocam teknolojiden anlıyor babam dedi.O kesin bakarKasayı incelemediği sürece farketmez.
Aldığım zaman laf edemez.Ama tamamen papara çalışanlarının keyfinin kahyasına kaldımhocam ya almazsa bir de öyle bir durum var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam teknolojiden anlıyor babam dedi.O kesin bakar
Hocam göz yaşımı bıraktım bu cevabaAldığım zaman laf edemez.Ama tamamen papara çalışanlarının keyfinin kahyasına kaldım
En fazla 150 tl sanal kart oluşturuluyor.Sıkıntı burdaYıl olmuş 2021, internetten sanal kart oluşturmak 30 saniye.
magnet tutmak?Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı hdd yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
Ssdyi aldım hocam. Gerek kalmadımagnet tutmak?
Babana acilen bı SSD almanız gerektiğinden bahsetArkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı hdd yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
Bilgisayara virüs sokArkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı hdd yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)