Neler Yeni

Babamı SSD Almaya Nasıl İkna Edebilirim ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Buba buba bilgisayarının hızlı olmasını istiyormusun ?
-Evet oğlum
-buba ssd alalımmı nolur bilgayar hızlanır hemde donmaz
-Bakarız
O bakarız da demiyor.Kendi paranı kazanacan alacan diyor.Parayı eline sayıyorum gene almıyor.Paradoxa giriyorum

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
Kulansa aldıracağım da PC'nin başına oturtamıyorum.Birde nerden gördüyse ssd çabuk bozulur kanısı var adamda.Ssd'nin HDD den daha iyi olduğunu anlatmam lazım
Teknolojiden anlıyosa SSD nin daha iyi olduğunu bilmesi lazım ağzını yokla parçalarla ilgili eğer bilmiyosa boz bence zaten çok ömrü kalmamıştır

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı HDD yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
Bilgisayarı kapatıyorsun. İstediğin ssd nin test videosundaki windows açılma hızını gösteriyorsun. Sonra da kendi bilgisayarını gösteriyorsun.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Teknolojiden anlıyosa SSD nin daha iyi olduğunu bilmesi lazım ağzını yokla parçalarla ilgili eğer bilmiyosa boz bence zaten çok ömrü kalmamıştır
Hocam biliyor aslında.Ancak ssd nin ömrü kısa mottosunu nasıl kıracağım onu bilmiyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hdd ye mıknatısla Tec*v*z et

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Özdemir
Arkadaşlar babam teknolojiden anlayan bir insan.Ben de 12 senedir aynı HDD yi kulllanıyorum ve artık fişi çekilmek üzere.Babamı ssd almaya nasıl ikna edebilirim ? (Maddi Açıdan sıkıntı yok paranın çoğunu ben vereceğim)
SSD'nin HDD'den daha iyi olduğunu ayrıca 12 yıldır HDD kullandığınızı ve artık HDD'yi emekliye ayırma vakti geldiğini söylemeniz yeterlidir.Olmadı mı güzel bir şekilde babanızın ayaklarına kapanarak onu mutlu edicek ve yüceltecek mükemmel övgülerle yalvarmanızı öneririm.Yine mi olmadı? Yapacak bir şey yok kendiniz çalışıp almanız lazım :(

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
SSD'nin HDD'den daha iyi olduğunu ayrıca 12 yıldır HDD kullandığınızı ve artık HDD'yi emekliye ayırma vakti geldiğini söylemeniz yeterlidir.Olmadı mı güzel bir şekilde babanızın ayaklarına kapanarak onu mutlu edicek ve yüceltecek mükemmel övgülerle yalvarmanızı öneririm.Yine mi olmadı? Yapacak bir şey yok kendiniz çalışıp almanız lazım :(
Para var da kart yok.Sağolsun papara kartı amerikadan getiriyor herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Parayı sen vericeksen neden ikna ediyorsun ? Ver sipariş gelsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,986
Üyeler
168,068
Son üye
GeneralRadahn
Top Bottom