Neler Yeni

babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
merhaba arkadaşlar ben indirimli hazır sistemler kovalıyorum mesela donanım arşivinin firmalarla anlaşıp indirimli çıkaracağı sistemlerden almak istiyorum. ama babam sanal ortama güvenemediği için gerçekteki mağazalarda olan arkadaşlarına soruyor. onlarda internetten almamı tavsiye etmiyorlar. nvidia 1070 ekran kartlı bilgisayarı bana 13kya satmaya çalışıyorlar. aynı fiyata internetten daha güçlü bilgisayarlar bulabileceğimi söylüyorum babama ama kabul etmiyor tutturmuş internette kimseye güvenilmez diye bozuk mal göndereceklerini sanıyor. nasıl ikna edebilirim yardımcı olur musunuz?
Babana benchmark testi videolarını gösterebilirsin sistemler arasındaki fps farkını + dersin baba şuraya gezmeye gidelim bi ara (mağazanın olduğu yer) öyle hem o yeri gezersiniz hemde bilgisayarı alırsınız

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Babana benchmark testi videolarını gösterebilirsin sistemler arasındaki fps farkını + dersin baba şuraya gezmeye gidelim bi ara (mağazanın olduğu yer) öyle hem o yeri gezersiniz hemde bilgisayarı alırsınız
ben 2. el olur 0 olur yapıyorum öyle (hem orada işi oluyor bazen işime geliyor benimde)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Arkadaşın bile TC ni 10 dk da bulur bu kadar korkma knk bizimkiler birbirinin annesinin adını bulup dalga geçiyorlar xd Max TC liselileri

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Dediğim gibi manisada vatan bilgisayar mağazası var attığım sisteme bakabilirsiniz.
hocam benim babamın takıntısı aslında şu bugün gittiğimiz mah bilgisayarcısında 3060 ryzen 5 5600 lı sistemi 26kya topladı adam LEŞQŞRĞQKRİQJF ama vatan gibi mağazalarda bu fiyat 15k olduğu için babam bu işte bir şey var diye düşündüğü için bozuk mal vereceklerini düşünüyor orası sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,538
Üyeler
161,081
Son üye
tatlılimon
Top Bottom