mumutkantar
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
ad soyad neyse de yaşandığın yer biraz saçma geldihocam yaşadığım yer, adım soy adım gibi bilgilerle tc bulunuyor o yüzden
ad soyad neyse de yaşandığın yer biraz saçma geldihocam yaşadığım yer, adım soy adım gibi bilgilerle tc bulunuyor o yüzden
İli söyleyin sadece,açık adres istemiyoruz burdahocam yaşadığım yer, adım soy adım gibi bilgilerle tc bulunuyor o yüzden
manisa hocamİli söyleyin sadece,açık adres istemiyoruz burda![]()
Babana benchmark testi videolarını gösterebilirsin sistemler arasındaki fps farkını + dersin baba şuraya gezmeye gidelim bi ara (mağazanın olduğu yer) öyle hem o yeri gezersiniz hemde bilgisayarı alırsınızmerhaba arkadaşlar ben indirimli hazır sistemler kovalıyorum mesela donanım arşivinin firmalarla anlaşıp indirimli çıkaracağı sistemlerden almak istiyorum. ama babam sanal ortama güvenemediği için gerçekteki mağazalarda olan arkadaşlarına soruyor. onlarda internetten almamı tavsiye etmiyorlar. nvidia 1070 ekran kartlı bilgisayarı bana 13kya satmaya çalışıyorlar. aynı fiyata internetten daha güçlü bilgisayarlar bulabileceğimi söylüyorum babama ama kabul etmiyor tutturmuş internette kimseye güvenilmez diye bozuk mal göndereceklerini sanıyor. nasıl ikna edebilirim yardımcı olur musunuz?
TC'ni atıyorum hemen bir sn.manisa hocam
yaa yapma İAİŞTİWJTİQĞWRTC'ni atıyorum hemen bir sn.
ben 2. el olur 0 olur yapıyorum öyle (hem orada işi oluyor bazen işime geliyor benimde)Babana benchmark testi videolarını gösterebilirsin sistemler arasındaki fps farkını + dersin baba şuraya gezmeye gidelim bi ara (mağazanın olduğu yer) öyle hem o yeri gezersiniz hemde bilgisayarı alırsınız
Manisada vatan mağazası var.manisa hocam
kardesim tcn burda 31948935510 o ili vermiyecektinmanisa hocam
alo 155 mikardesim tcn burda 31948935510 o ili vermiyecektin
pc alması gerekiyor zaten konu bu değil ki reisgüzel bir tane online oyun indir telefonda oynasın sonra mejburen pc lazım olacak ve alması gerekecek.
Dediğim gibi manisada vatan bilgisayar mağazası var attığım sisteme bakabilirsiniz.pc alması gerekiyor zaten konu bu değil ki reis
hocam benim babamın takıntısı aslında şu bugün gittiğimiz mah bilgisayarcısında 3060 ryzen 5 5600 lı sistemi 26kya topladı adam LEŞQŞRĞQKRİQJF ama vatan gibi mağazalarda bu fiyat 15k olduğu için babam bu işte bir şey var diye düşündüğü için bozuk mal vereceklerini düşünüyor orası sıkıntıDediğim gibi manisada vatan bilgisayar mağazası var attığım sisteme bakabilirsiniz.