Neler Yeni

babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

Coolpanda

80+ Silver
hocam benim babamın takıntısı aslında şu bugün gittiğimiz mah bilgisayarcısında 3060 ryzen 5 5600 lı sistemi 26kya topladı adam LEŞQŞRĞQKRİQJF ama vatan gibi mağazalarda bu fiyat 15k olduğu için babam bu işte bir şey var diye düşündüğü için bozuk mal vereceklerini düşünüyor orası sıkıntı
Hocam babana B12'yi daya yani Vatan'a da güvenmiyorsa.

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Hocam babana B12'yi daya yani Vatan'a da güvenmiyorsa.
yazdığım mantıkla kafası çalıştığı için güvenmiyor mining yapılmış ekran kartlarını vereceklerini düşünüyor maalesef

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Arkadaşlar herkes İstanbul Ankara'da yaşamıyor bizim alışveriş yaptığımız mağazaların 2 taş çatlasa 3 ilde mağazası var. Adam demek ki ufak bir yerde yaşıyor. Baba için bir çözüm yok gibi. Arkadaşım 23 yaşında babası 20kya ekran kartı olamayan bir PC almıştı eve 😄. Bu babalar böyle düzelmiyor.

Phanzox

80+ Silver
yazdığım mantıkla kafası çalıştığı için güvenmiyor mining yapılmış ekran kartlarını vereceklerini düşünüyor maalesef
Vatana güvenmeyip miningin ne olduğunu nasıl biliyor?

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Vatana güvenmeyip miningin ne olduğunu nasıl biliyor?
arkadaş ortamından falan duymuştur ne bileyim biliyordur bir yerlerden. ve mahalle bilgisayarcılarına gittiği için onlarda tabi kendilerini savunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar herkes İstanbul Ankara'da yaşamıyor bizim alışveriş yaptığımız mağazaların 2 taş çatlasa 3 ilde mağazası var. Adam demek ki ufak bir yerde yaşıyor. Baba için bir çözüm yok gibi. Arkadaşım 23 yaşında babası 20kya ekran kartı olamayan bir PC almıştı eve 😄. Bu babalar böyle düzelmiyor.
aynen öyle reis çok sıkıntı ya ama yine ısrar etmeye devam edeceğim en sonunda pes eder diye düşünüyorum qjqlfşğetıqph

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,731
İsim
Lokman Doğan
hocam benim babamın takıntısı aslında şu bugün gittiğimiz mah bilgisayarcısında 3060 ryzen 5 5600 lı sistemi 26kya topladı adam LEŞQŞRĞQKRİQJF ama vatan gibi mağazalarda bu fiyat 15k olduğu için babam bu işte bir şey var diye düşündüğü için bozuk mal vereceklerini düşünüyor orası sıkıntı
babana de ki mahalle bakkalında 10 tl olan şey A101 de 5 lira

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
babana de ki mahalle bakkalında 10 TL olan şey A101 de 5 lira
derim ama yine ikna olmaz bu kadar ucuza satıyorlarsa illaki bir sorunu vardır der. aslında mahale bakkallarının kazık olduğunu bilmiyor işte kazık diyorum ne kadar dil döksemde anlamaz

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,731
İsim
Lokman Doğan
derim ama yine ikna olmaz bu kadar ucuza satıyorlarsa illaki bir sorunu vardır der. aslında mahale bakkallarının kazık olduğunu bilmiyor işte kazık diyorum ne kadar dil döksemde anlamaz
vallah ben yaşasam öyle bir durum ki yaşadım . alma diyorum istemiyorum çünkü soğutuyorlar

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
vallah ben yaşasam öyle bir durum ki yaşadım . alma diyorum istemiyorum çünkü soğutuyorlar
aynen bugün full mahalle bilgisayarcılarını gezdik adam bana 6. nesil i7 nin 13. nesil i3 ten kötü olduğunu anlattı 2 saat boyunca biliyorum diyorum hala konuşuyor HEJAKFŞEKFWLGB hayattan soğudum bugün

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
aynen bugün full mahalle bilgisayarcılarını gezdik adam bana 6. nesil i7 nin 13. nesil i3 ten kötü olduğunu anlattı 2 saat boyunca biliyorum diyorum hala konuşuyor HEJAKFŞEKFWLGB hayattan soğudum bugün
zaten i3 daha iyi :d

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Y.
internetten hic mi alışveriş yapmiyor yoksa yüksek miktarda mi yapmak istemiyor

Hic urun almadiysa ufak tefek biseyler al iade et paranin geri geldigini urunun bozuk gelmedigini gorsun

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,313
İsim
uwu
Bnim babamda aynıydı gaming gene daha fazla güvene bilir Asus un yetkili satıcısı de asusu duyan babalar genelde ikna oluyor bn babanı öyle ikna etmiştim

Top Bottom