Neler Yeni

babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
hocam yaşadığım yer, adım soy adım gibi bilgilerle tc bulunuyor o yüzden
Şehir ilçe söyleyecksin sadece. Paranoyak olmuşsun iyice. Bir sürü insan var kimse gelip seni bulmaz özellikle :D

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
hocam olay parası değil anladığım kadarıyla babası daha önce bişey almış ürün arızalı gelmiş ondan sıcak bakmıyomuş
aslında kendi param olsa belki kendimde alabilirim paparada yeterli limit varsa tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehir ilçe söyleyecksin sadece. Paranoyak olmuşsun iyice. Bir sürü insan var kimse gelip seni bulmaz özellikle :D
yaşadıklarımdan ötürü öyle oldu biraz manisada yaşıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
aslında kendi param olsa belki kendimde alabilirim paparada yeterli limit varsa tabi

yaşadıklarımdan ötürü öyle oldu biraz manisada yaşıyorum
hocam çalışmaya başladığınızda düzenli geliriniz olursa babanızla bankalardan birine gidip hesap açtırabilirsiniz

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Hocam discorddan beni ara babana ver konuşayım

Çok ciddiyim bu arada
hocam ben bunu bir düşüneyim korkuyorum yanlış bir şey söyleyip direkt kökten babamı vazgeçirmenizi istemem shqkrlşqrkqlnr

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Hocam aileler öyle. Mesela laptobumu garantiye verdim. Annem diyor ki ya değiştirirlerse laptobunu. Oturdum anlattım yok güvenmiyorum diyip konuyu noktalıyor. Hele yaşları ileriyse zor anlatman. Ama tavsiyem şu yönde alın babanızı detaylıca güvenilir olduğunu anlatın. Eğer de olurda (olmaz ama) başka mal getirirlerse mahkeme yoluyla sorunu çözeceğinizi anlatın. Hatta sitelerin destek kısmına ulaşın babanızı bizzat konuşturun. Yine kabul etmezse çok pişman olacağını dik kafalılığı yüzünden cebinizi olmayacak sistemler yüzünden yakacağınızı anlatın. Daha da olmuyorsa yapabileceğiniz etkili bir şey kalmıyor gibi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
manisada yaşıyomuş arkadaş babası mahalle pccisinden alalım diyomuş güvenmiyomuş internete falan 13k 1070li sisteme fiyat çekmiş klasik pşt mahalle bilgisayarcısı
manisa'da vatan vardır diye düşünüyorum, mahalle bilgisayarcısından almaktansa o değerlendirilebilir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Hocam aileler öyle. Mesela laptobumu garantiye verdim. Annem diyor ki ya değiştirirlerse laptobunu. Oturdum anlattım yok güvenmiyorum diyip konuyu noktalıyor. Hele yaşları ileriyse zor anlatman. Ama tavsiyem şu yönde alın babanızı detaylıca güvenilir olduğunu anlatın. Eğer de olurda (olmaz ama) başka mal getirirlerse mahkeme yoluyla sorunu çözeceğinizi anlatın. Hatta sitelerin destek kısmına ulaşın babanızı bizzat konuşturun. Yine kabul etmezse çok pişman olacağını dik kafalılığı yüzünden cebinizi olmayacak sistemler yüzünden yakacağınızı anlatın. Daha da olmuyorsa yapabileceğiniz etkili bir şey kalmıyor gibi.
hocam hepsini anlattım hala anlamak istemiyor maalesef teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz için

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
hocam hepsini anlattım hala anlamak istemiyor maalesef teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz için
ailene internetteki olumlu yorumları göster, bu konuda video çeken içerik üreticilerini göstermeyi dene

djhmz

80+
Baban o güvendiği bilgisayarcılara sorsun bakalım onlar nerden alıyorlarmış 😂 babana göre kendileri üretiyor heralde. Tabikide incehesap vatan gibi büyük firmalardan ucuza alıp kendi masraflarınıda karşılamaları için al sat mantığı ile üstüne yüksek kaar koyup millete iteliyorlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Babana benim telefon numaramı ver ben ikna edeyim yazık günah paranıza emeklerinize oradakiler de babanı yanıltıyor tabii ki kötü almayın diyecekler ki kendileri satsın boş sistemleri

Top Bottom