babamı bilgisayar almaya nasıl ikna edebilirim

hocam olay parası değil anladığım kadarıyla babası daha önce bişey almış ürün arızalı gelmiş ondan sıcak bakmıyomuş
aslında kendi param olsa belki kendimde alabilirim paparada yeterli limit varsa tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şehir ilçe söyleyecksin sadece. Paranoyak olmuşsun iyice. Bir sürü insan var kimse gelip seni bulmaz özellikle :D
yaşadıklarımdan ötürü öyle oldu biraz manisada yaşıyorum

aslında kendi param olsa belki kendimde alabilirim paparada yeterli limit varsa tabi

yaşadıklarımdan ötürü öyle oldu biraz manisada yaşıyorum
hocam çalışmaya başladığınızda düzenli geliriniz olursa babanızla bankalardan birine gidip hesap açtırabilirsiniz

Hocam discorddan beni ara babana ver konuşayım

Çok ciddiyim bu arada
hocam ben bunu bir düşüneyim korkuyorum yanlış bir şey söyleyip direkt kökten babamı vazgeçirmenizi istemem shqkrlşqrkqlnr

Hocam aileler öyle. Mesela laptobumu garantiye verdim. Annem diyor ki ya değiştirirlerse laptobunu. Oturdum anlattım yok güvenmiyorum diyip konuyu noktalıyor. Hele yaşları ileriyse zor anlatman. Ama tavsiyem şu yönde alın babanızı detaylıca güvenilir olduğunu anlatın. Eğer de olurda (olmaz ama) başka mal getirirlerse mahkeme yoluyla sorunu çözeceğinizi anlatın. Hatta sitelerin destek kısmına ulaşın babanızı bizzat konuşturun. Yine kabul etmezse çok pişman olacağını dik kafalılığı yüzünden cebinizi olmayacak sistemler yüzünden yakacağınızı anlatın. Daha da olmuyorsa yapabileceğiniz etkili bir şey kalmıyor gibi.

manisada yaşıyomuş arkadaş babası mahalle pccisinden alalım diyomuş güvenmiyomuş internete falan 13k 1070li sisteme fiyat çekmiş klasik pşt mahalle bilgisayarcısı
manisa'da vatan vardır diye düşünüyorum, mahalle bilgisayarcısından almaktansa o değerlendirilebilir.

Hocam aileler öyle. Mesela laptobumu garantiye verdim. Annem diyor ki ya değiştirirlerse laptobunu. Oturdum anlattım yok güvenmiyorum diyip konuyu noktalıyor. Hele yaşları ileriyse zor anlatman. Ama tavsiyem şu yönde alın babanızı detaylıca güvenilir olduğunu anlatın. Eğer de olurda (olmaz ama) başka mal getirirlerse mahkeme yoluyla sorunu çözeceğinizi anlatın. Hatta sitelerin destek kısmına ulaşın babanızı bizzat konuşturun. Yine kabul etmezse çok pişman olacağını dik kafalılığı yüzünden cebinizi olmayacak sistemler yüzünden yakacağınızı anlatın. Daha da olmuyorsa yapabileceğiniz etkili bir şey kalmıyor gibi.
hocam hepsini anlattım hala anlamak istemiyor maalesef teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz için

Baban o güvendiği bilgisayarcılara sorsun bakalım onlar nerden alıyorlarmış 😂 babana göre kendileri üretiyor heralde. Tabikide incehesap vatan gibi büyük firmalardan ucuza alıp kendi masraflarınıda karşılamaları için al sat mantığı ile üstüne yüksek kaar koyup millete iteliyorlar

Babana benim telefon numaramı ver ben ikna edeyim yazık günah paranıza emeklerinize oradakiler de babanı yanıltıyor tabii ki kötü almayın diyecekler ki kendileri satsın boş sistemleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri