Arama sonuçları: *

1. H

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Comnet mağdurlarındanım, netspeed uygun görünüyor 7/24 müşteri hiz ve fiyatı iyi gibi duruyor başka alternatifler varsa hemen bakalım hızlıca geçiş yapmam gerekiyor 1733943331 Yeni başvuru için mh bağlamıyor yoğunluktan mı acaba
  2. H

Fiber İnternet 1000mbs TTNET

kablonet ve superonline yok maalesef, taşınmadan evvel eğey araştırmıştım tt mecbur kaldık ilk bağlantı ve tek altyapısı olduğu için 1661163126 Aslında okuyup düşündüğümde hak vermedim değil, ama işte imkan varken almak ve sabit fiyat garantisi ile kafam rahat olsun istiyorum. 1661163394 tt...
  3. H

Fiber İnternet 1000mbs TTNET

Dostlar uzun süredir internet altyapı sıkınıtısı yaşıyordum nihayet çabalarımız sonucu fiber altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise yüksek hızlı paketlere bakıyorum sürekli mh bilgi edinmeye çalışıyorum ancak bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor o yüzden sizlere danışmak istedim, Resimdeki...
  4. H

İnternet sağlayıcı önerisi

aynen altyapı çözülsün kesinlikle türknet istiyorum bu şartlarda en mantıklı seçim olacak gibi
  5. H

çok teşekkür ederim tt mh onuda sorgulattım sinyal olarak uyumlu değil o yüzden hiç bahsetmedim dedi, karşı apt vdsl 75 mbs varmış sanırım ona göre altyapı için ön başvuru açtırttım şimdi türknet arayıp şansımı deneyeceğim hangisi hızlı açarsa ona göre paket alacağım
  6. H

Magnet nedir tam olarak
  7. H

superbox konuştum, mh arkadaş sağolsun çok samimiydi bende gamerim dedi o şekilde önermem dedi, bende dürüstlüğünüz için teşekkür ederim dedim :D
  8. H

Arkadaşlar merhabalar, yeni atandım, atandığım yerdeki çevrede kiralik ev oldukça kısıtlı ve zamanımda oldukça dardı (bayram öncesi) güç bela bir ev tuttuk lakin hangi firmadan altyapı sorgulama yapsam müşteri hizmetlerine bağlansam altyapı yok cevabı ile karşılaşıyorum. Sizlerden ricam bayram...
  9. H

Türknet 50 mbs vs Kablonet 100 mbs Hangisini seçmeliyim?

müşteri hizmetleri ile görüştüm ama altyapı çalışmasının tamamlanıp sisteme işlendikten sonra bilgilendirme yapacaklarını söylediler
  10. H

upload olayını anladım ancak Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye düşmesini istemiyorum çünkü ağırlıklı olarak bu saatlerde kullanıyorum, bunu kaldıracak bir opsiyon var mıdır? Evet, memnuniyeti oldukça yüksek gördüğüm kadarıyla ama bu Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye kısıtlamasını...
  11. H

hocam bu gece yavaşlama olayı çok can sıkıcı bir durum, uploadı yükselttiğimiz gibi bu sınırlamayı yok edecek bir opsiyon yok mudur?
  12. H

Hocam çok teşekkür ediyorum, en fazla 75 mbs destekliyor sanırım altyapım, yükseltme talebinde bulundum tek tık ile yaptım oldukça basit ve pratik.. En iyi cevap olarak raporladım
  13. H

evet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durum
  14. H

upload 5 mbs geçmiyor sanırım onun dışında değerler oldukça güzel
  15. H

türknet şuan kullanıyorum memnunum ama kablonet 100 mbs hız beni cezbediyor ve müşteri memnuniyeti oldukça yüksek gördüğüm kadarıyla
  16. H

Kullanıyor musunuz? Müşteri hizmetleri ve oyunlarda ping durumu vb. hakkında neler söyleyebilirsiniz? Gece kullanımında kısıtlama yapılıyormuş ben gece kullanımında sıkıntı yaşar mıyım kopma vs.?
  17. H

Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında...
Top Bottom