Neler Yeni

Türknet 50 mbs vs Kablonet 100 mbs Hangisini seçmeliyim?

methjane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mertcan ÖZKAN
Kablonet öneririm bende daha önce superonline kablonet altyapısı kullanıyordum 25 sabit veriyolardı simdi 100 mb gayet iyi kopma falan olmuyo oyunlarda ping falanda yok

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Reis türkiyede upload bulmak elmastan daha zor uygun fiyata
evet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durum

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
evet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durum
Reis bulamassın işte Türksat geçebiliyorsan geç

Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında avantajlı olur mu? Bildiğim kadarıyla Türknet ve Kablonet firmalarının tarifelerinin özelliklerini yazayım (eksiklerim varsa tamamlayım) :

TÜRKNET;
Aylık 85 TL ücret ödemekteyim,
50 mbs indirme / 8mbs yükleme hızı,
Taahhüt yok,
1000 dk her yöne ev telefonu,
Kota ve kısıtlama yok,

KABLONET;
Aylık 119 TL ücret talep ediyor,
100 mbs indirme / ? mbs yükleme hızı,
12/24 ay taahhüt talep ediyor,
Kablo TV ve Kablo Bulut hizmeti sunuyor,
Kotası yok ancak gece kullanımında sınırlamaya yapıyor,
10 TL farkla Türknet'ten 100 mbps alabilirsiniz.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Türknet zaten alınmaz ama her türlü Kablonet. Umarım Kablonet Taha buraya saldırmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
10 TL farkla Türknet'ten 100 mbps alabilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ediyorum, en fazla 75 mbs destekliyor sanırım altyapım, yükseltme talebinde bulundum tek tık ile yaptım oldukça basit ve pratik.. En iyi cevap olarak raporladım
1614251810523.png

TALHA MURAT

80+ Silver
Kullanıyor musunuz? Müşteri hizmetleri ve oyunlarda ping durumu vb. hakkında neler söyleyebilirsiniz? Gece kullanımında kısıtlama yapılıyormuş ben gece kullanımında sıkıntı yaşar mıyım kopma vs.?
ben kullanıyorum 7 yıldır bi sorunuz varsa sorabilirisniz hatta konu açtım birazdan linkini atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

upload kota paketi ile 10 mbps yapabilirsiniz yada bi kaç günlük paket vs.

Swanz

80+ Bronze
Kablonet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
ben kullanıyorum 7 yıldır bi sorunuz varsa sorabilirisniz hatta konu açtım birazdan linkini atarım.

upload kota paketi ile 10 mbps yapabilirsiniz yada bi kaç günlük paket vs.

hocam bu gece yavaşlama olayı çok can sıkıcı bir durum, uploadı yükselttiğimiz gibi bu sınırlamayı yok edecek bir opsiyon yok mudur?

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Aktif olarak kablonet kullanıyorum . Memnunum

TALHA MURAT

80+ Silver
hocam bu gece yavaşlama olayı çok can sıkıcı bir durum, uploadı yükselttiğimiz gibi bu sınırlamayı yok edecek bir opsiyon yok mudur?
hocam ileride 10 mbps upload paketleri gelecekmiş dediğim gibi hatta size linkini atayım oradan inceleyin. https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler
burdan nitro plus hizmetine falan bakın upload paketler vs orada yazar normal paketler 5 mbps bakın kablonet fiber altyapısına değişiklik getiriyor hatta benim bölge sıraya sokulmuş konuştuk il müdürlüğünle adamlar bu çalışmaların %65 i tamamlandığında bu paketleri çıkarıcaz şuan yatırımımız altyapı dediler.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında avantajlı olur mu? Bildiğim kadarıyla Türknet ve Kablonet firmalarının tarifelerinin özelliklerini yazayım (eksiklerim varsa tamamlayım) :

TÜRKNET;
Aylık 85 TL ücret ödemekteyim,
50 mbs indirme / 8mbs yükleme hızı,
Taahhüt yok,
1000 dk her yöne ev telefonu,
Kota ve kısıtlama yok,

KABLONET;
Aylık 119 TL ücret talep ediyor,
100 mbs indirme / ? mbs yükleme hızı,
12/24 ay taahhüt talep ediyor,
Kablo TV ve Kablo Bulut hizmeti sunuyor,
Kotası yok ancak gece kullanımında sınırlamaya yapıyor,
100 güldüren tarife kullanıyorum
Önceden taahhüt verdiğim için 79 tl benimki.
Gece değil kopma veya sınırlama.
Akşam 19.00 ile 23.59 arası 25 mbpsye düşüyor sadece. Pingde bi artış olmuyor. + Tv kanallarında nat geo discovery channel dmax sinema tvler falanda açık oluyor. Müşteri hizmetleri 24 saat aktif. Ve ciddi bir sorun olursa 10 sene 2 kere oldu bana. Eve 1 saat içinde ekip yolluyorlar. Yoğunluğa göre. 15 dk da da gelebiliyor ekip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom