https://www.speedtest.net/result/10991288295 Kablonet serveri ile yapılan test buda. 99 olmuştu sonra yoruldum diyip 98e indiupload 5 mbs geçmiyor sanırım onun dışında değerler oldukça güzel
evet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durumReis türkiyede upload bulmak elmastan daha zor uygun fiyata
Reis bulamassın işte Türksat geçebiliyorsan geçevet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durum
10 TL farkla Türknet'ten 100 mbps alabilirsiniz.Şuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında avantajlı olur mu? Bildiğim kadarıyla Türknet ve Kablonet firmalarının tarifelerinin özelliklerini yazayım (eksiklerim varsa tamamlayım) :
TÜRKNET;
Aylık 85 TL ücret ödemekteyim,
50 mbs indirme / 8mbs yükleme hızı,
Taahhüt yok,
1000 dk her yöne ev telefonu,
Kota ve kısıtlama yok,
KABLONET;
Aylık 119 TL ücret talep ediyor,
100 mbs indirme / ? mbs yükleme hızı,
12/24 ay taahhüt talep ediyor,
Kablo TV ve Kablo Bulut hizmeti sunuyor,
Kotası yok ancak gece kullanımında sınırlamaya yapıyor,
Hocam çok teşekkür ediyorum, en fazla 75 mbs destekliyor sanırım altyapım, yükseltme talebinde bulundum tek tık ile yaptım oldukça basit ve pratik.. En iyi cevap olarak raporladım10 TL farkla Türknet'ten 100 mbps alabilirsiniz.
ben kullanıyorum 7 yıldır bi sorunuz varsa sorabilirisniz hatta konu açtım birazdan linkini atarım.Kullanıyor musunuz? Müşteri hizmetleri ve oyunlarda ping durumu vb. hakkında neler söyleyebilirsiniz? Gece kullanımında kısıtlama yapılıyormuş ben gece kullanımında sıkıntı yaşar mıyım kopma vs.?
upload kota paketi ile 10 mbps yapabilirsiniz yada bi kaç günlük paket vs.evet biliyorum farkındayım lakin şuan türknet bana 8mbs verebiliyor yayın açtığımda alt sınırdan tam yetiyor, 5mbs yetersiz maalesef işime yaramaz, 100 mbs indirme hızı verebilen altyapısı varken 10 mbs yükleme veremiyor olması oldukça sıkıntılı bir durum
hocam bu gece yavaşlama olayı çok can sıkıcı bir durum, uploadı yükselttiğimiz gibi bu sınırlamayı yok edecek bir opsiyon yok mudur?ben kullanıyorum 7 yıldır bi sorunuz varsa sorabilirisniz hatta konu açtım birazdan linkini atarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
upload kota paketi ile 10 mbps yapabilirsiniz yada bi kaç günlük paket vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneri - Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim . KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR : + TAM HIZ VERİR + PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ + VERİLEN MODEM FENA DEĞİL + KULLANDIĞI EVE KADAR...forum.donanimarsivi.com
hocam ileride 10 mbps upload paketleri gelecekmiş dediğim gibi hatta size linkini atayım oradan inceleyin. https://www.turksatkablo.com.tr/Servislerhocam bu gece yavaşlama olayı çok can sıkıcı bir durum, uploadı yükselttiğimiz gibi bu sınırlamayı yok edecek bir opsiyon yok mudur?
100 güldüren tarife kullanıyorumŞuan aktif olarak türknet 50mbs hızında ve 1000 dk her yöne ev telefonu olan paket kullanmaktayım, memnunum lakin kablonet ikamet ettiğim yere altyapı çalışması yapıyor ve kısa süre içerisinde tamamlayacak. Kablonet kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Türknet ile kıyaslandığında avantajlı olur mu? Bildiğim kadarıyla Türknet ve Kablonet firmalarının tarifelerinin özelliklerini yazayım (eksiklerim varsa tamamlayım) :
TÜRKNET;
Aylık 85 TL ücret ödemekteyim,
50 mbs indirme / 8mbs yükleme hızı,
Taahhüt yok,
1000 dk her yöne ev telefonu,
Kota ve kısıtlama yok,
KABLONET;
Aylık 119 TL ücret talep ediyor,
100 mbs indirme / ? mbs yükleme hızı,
12/24 ay taahhüt talep ediyor,
Kablo TV ve Kablo Bulut hizmeti sunuyor,
Kotası yok ancak gece kullanımında sınırlamaya yapıyor,