Neler Yeni

Öneri Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?

TALHA MURAT

80+ Silver
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .

KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :

+ TAM HIZ VERİR

+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ

+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL

+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR

- YOK :)

Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.

NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.
41546.PNG

6523.PNG

FİYAT :

HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL

FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.
554.PNG

TALHA MURAT

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-'si var.
Bazen 5 Ghz hattında kopmalar olabiliyor.
bende öyle bir şey olmuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

- olarak
Çoğu paketi "Akıllı Sınırsız" yani günün belirli saatlerine hız düşüşleri oluyor.
fakat normal paketleride var şuan siteye girin normal sınırsız hız düşmeyen paketleri var burda gereksiz yorumunuzu neye borçluyuz.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende öyle bir şey olmuyor maalesef.

fakat normal paketleride var şuan siteye girin normal sınırsız hız düşmeyen paketleri var burda gereksiz yorumunuzu neye borçluyuz.
Burada sırf sizin kullandığınız paketi konuşmuyoruz. Uygun fiyatlı paketlerinde buna tabi olduğumuzu söylemeye çalıştım. Sınırsız 100 Mbps ile Akıllı Sınırsız 100 Mbps arasında 50 TL bir fark mevcut. Bu fiyat farkını herkes karşılayamayacaktır. Gereksiz bir yorum olduğunu düşünmüyorum.

Bir - daha;
Taahhüdü bulunmakta.

TALHA MURAT

80+ Silver
Burada sırf sizin kullandığınız paketi konuşmuyoruz. Uygun fiyatlı paketlerinde buna tabi olduğumuzu söylemeye çalıştım. Sınırsız 100 Mbps ile Akıllı Sınırsız 100 Mbps arasında 50 TL bir fark mevcut. Bu fiyat farkını herkes karşılayamayacaktır. Gereksiz bir yorum olduğunu düşünmüyorum.

Bir - daha;
Taahhüdü bulunmakta.
ozaman almayabilirler yani çok boş bir konu istersen ödeyip alırsın istemezsen almazsın bu kadar kimse silah zoruyla yaptırmıyor.

Bir - daha;
Taahhüdü bulunmakta.
niye süperonline da falan yok mu ben mi bilmiyorum gereksiz konuşmayın artık.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri

TALHA MURAT

80+ Silver
Dostum konu KABLONET ya hani. Aynısını Superonline veya Turk Telekom konusu olsaydı söylerdim. Konu sahibi sensin lütfen biraz mantıklı düşün.
fakat konuştuğunuz konu çok gereksiz bir araba önerisinde de onun vergisi var diyemeyeceğinize göre .

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Kablonet çalışanımısınız ? Arkadaş çoğu paket demiş, siz gelip yok boş konuşma gereksiz konuşma. Forumda yenisiniz dikkat edin bence.

TALHA MURAT

80+ Silver
Kablonet çalışanımısınız ? Arkadaş çoğu paket demiş, siz gelip yok boş konuşma gereksiz konuşma. Forumda yenisiniz dikkat edin bence.
yalnız bir insan internette taahüt var derse boş konuşuyordur hangi firma taahütsüz verir ? verirsede fiytlar fahiş olur burda taahüt var demesi saçma.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .

+ TAM HIZ VERİR

Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.

NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

FİYAT :

HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL

FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle
Hocam sitesinde 90 TL yazmıyor 100 mbps nasıl o fiyat ben 50 mbps'ye türk Telekom da 130 TL veriyorum.

Avolay

80+ Gold

+ TAM HIZ VERİR

.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

FİYAT :

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle

Aynen katılıyorum güzel olmuş , elinize sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom