Neler Yeni

Öneri Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?

rech

80+ Bronze
bende öyle bir şey olmuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fakat normal paketleride var şuan siteye girin normal sınırsız hız düşmeyen paketleri var burda gereksiz yorumunuzu neye borçluyuz.
Burda kablonet değil kendi paketinle alakalı genellikle yorumlar kablonet iyi olabilir tamam ama her insan bu paketi alamaz

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
ben normal davranmayan birine bu şekilde davranıyoru ki yeni olmamla alakası yok taahüt var diyor tt de yok mu süperonline da yokmu vodafone fiber de yokmu ? var ee bunu söyleyince eline ne geçti.

hangisi fiber hizmet veriyor her altyapısında nerdeyse ?
@cagan_32 nin söylediği firmalar veriyor hem senin dediğin firmalardan daha ucuza ve fiber bunu kabullen cidden çok agresif davranıyorsun ve böyle devam ederse raporlayacağım seni.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .

KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :

+ TAM HIZ VERİR

+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ

+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL

+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR

- YOK :)

Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.

NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

FİYAT :

HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL

FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle
Altyapı adam gibi ise alınabilir 5g servisi mükemmel ara sıra yani çok nadir kopma oluyor geri geliyor

TALHA MURAT

80+ Silver

TALHA MURAT

80+ Silver

Tolgax güneş

80+ Bronze
Gerçekten iyi değilsin dostum.
Ekran Alıntısı.PNG

90 tl demişti sanırım. 85 tl 100 mbps taahütsüz denicem.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır

TALHA MURAT

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
90 TL demişti sanırım. 85 TL 100 mbps taahütsüz denicem.
onların 100 mbps inde 100 nü veremediğini biliyorsunuz değilmi altyapınıza bağlı eğer vdsl ise.

6 veya 8 yıldır kablonet türksat abonesiyiz sıkıntı yaşamadık
ben 7 yıldır abonesiyim aynı şekilde .

Turknet fiberi var diyorum, neyi anlamıyorsun?
adamın altyapısında trüknet fiber mi var ?

Top Bottom