Tolgax güneş
80+ Bronze
turknet 1. olmuş sanırım 2020de ödül almış galibaTurknet fiberi bilmiyorsun herhalde?
turknet 1. olmuş sanırım 2020de ödül almış galibaTurknet fiberi bilmiyorsun herhalde?
Burda kablonet değil kendi paketinle alakalı genellikle yorumlar kablonet iyi olabilir tamam ama her insan bu paketi alamazbende öyle bir şey olmuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat normal paketleride var şuan siteye girin normal sınırsız hız düşmeyen paketleri var burda gereksiz yorumunuzu neye borçluyuz.
@cagan_32 nin söylediği firmalar veriyor hem senin dediğin firmalardan daha ucuza ve fiber bunu kabullen cidden çok agresif davranıyorsun ve böyle devam ederse raporlayacağım seni.ben normal davranmayan birine bu şekilde davranıyoru ki yeni olmamla alakası yok taahüt var diyor tt de yok mu süperonline da yokmu vodafone fiber de yokmu ? var ee bunu söyleyince eline ne geçti.
hangisi fiber hizmet veriyor her altyapısında nerdeyse ?
Altyapı adam gibi ise alınabilir 5g servisi mükemmel ara sıra yani çok nadir kopma oluyor geri geliyorBen 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .
KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :
+ TAM HIZ VERİR
+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ
+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL
+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR
- YOK
Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.
NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
FİYAT :
HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL
FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .
SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle
Gerçekten iyi değilsin dostum.3-5 yerde hizmet veriyor adamlar.
bende herhangi bir sıkıntı yaşamadım ki siz kanal değiştirseniz iyi olur bu da bi öneri.Altyapı adam gibi ise alınabilir 5g servisi mükemmel ara sıra yani çok nadir kopma oluyor geri geliyor
Boş ver takma kafaya anlamıcak zatenGerçekten iyi değilsin dostum.
kardeşim konu ile alakası yok taahütün senin elinde fiber imkanı varken gidip vdsl mi alırsın ? söylermisin ?Gerçekten iyi değilsin dostum.
Gerçekten iyi değilsin dostum.
Turknet fiberi var diyorum, neyi anlamıyorsun?kardeşim konu ile alakası yok taahütün senin elinde fiber imkanı varken gidip vdsl mi alırsın ? söylermisin ?
6 veya 8 yıldır kablonet türksat abonesiyiz sıkıntı yaşamadıkbende herhangi bir sıkıntı yaşamadım ki siz kanal değiştirseniz iyi olur bu da bi öneri.
onların 100 mbps inde 100 nü veremediğini biliyorsunuz değilmi altyapınıza bağlı eğer vdsl ise.Alıntıyı görüntüle
90 TL demişti sanırım. 85 TL 100 mbps taahütsüz denicem.
ben 7 yıldır abonesiyim aynı şekilde .6 veya 8 yıldır kablonet türksat abonesiyiz sıkıntı yaşamadık
adamın altyapısında trüknet fiber mi var ?Turknet fiberi var diyorum, neyi anlamıyorsun?
farkındayım oturduğum yer daha yeni yapıldı hatta geçen kablonetten geldiler kağıt verdiler sitenizde fiber var diye.onların 100 mbps inde 100 nü veremediğini biliyorsunuz değilmi altyapınıza bağlı eğer vdsl ise.