Tolgax güneş
80+ Bronze
gördüğün üzere geçen yaz ağustosta yeniledim.
gördüğün üzere geçen yaz ağustosta yeniledim.
110 tl hd yayın vs dahil sadece 19-24 arası hız 28 e falan düşer.Alıntıyı görüntüle90 TL 25 mbps değmez 100 mbps 90 TL olsa direk geçerdim.
şuan ki geçerli paket sizin veridğiniz fiyata 20 tl daha fazla verseniz full pakete geçersiniz direk 100 mbps hız düşmesi yok.110 TL hd yayın vs dahil sadece 19-24 arası hız 28 e falan düşer.
Millenicom, Turknet, Netspeed... Daha sayayım mı?yalnız bir insan internette taahüt var derse boş konuşuyordur hangi firma taahütsüz verir ? verirsede fiytlar fahiş olur burda taahüt var demesi saçma.
ben normal davranmayan birine bu şekilde davranıyoru ki yeni olmamla alakası yok taahüt var diyor tt de yok mu süperonline da yokmu vodafone fiber de yokmu ? var ee bunu söyleyince eline ne geçti.Dostum forumda yenisin Kablonet iyi bir firma ama övdüğün kadar eksilerini söylemesini de bil ve arkadaşlara boş yapmayın gereksiz konuşmayın diyerek onları kırmaya kalkma çünkü böyle bir hakka sahip değilsin. İyi günler.
hangisi fiber hizmet veriyor her altyapısında nerdeyse ?Millenicom, Turknet, Netspeed... Daha sayayım mı?
Dostum kafayı mı yedin sen? Niye kabullenemiyorsun?hangisi fiber hizmet veriyor her altyapısında nerdeyse ?
kardeşim fiber hizmeti veren firmalardan hangisi taahütsüz hizmet veriyor söylermisin ?Dostum kafayı mı yedin sen? Niye kabullenemiyorsun?
ben türkneti denicem memnun kalmazsam zaten direk iptal eder başka firmaya bakarım.Millenicom, Turknet, Netspeed... Daha sayayım mı?
Turknet fiberi bilmiyorsun herhalde?kardeşim fiber hizmeti veren firmalardan hangisi taahütsüz hizmet veriyor söylermisin ?
o da sizin sorununuz siz bilirsiniz.ben türkneti denicem memnun kalmazsam zaten direk iptal eder başka firmaya bakarım.
3-5 yerde hizmet veriyor adamlar.Turknet fiberi bilmiyorsun herhalde?