gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Kafa var mı sende? Git bir köye bak bakalım fiber var mı öve öve bitiremediğin Kablonet'in.adamın altyapısında trüknet fiber mi var ?
Kafa var mı sende? Git bir köye bak bakalım fiber var mı öve öve bitiremediğin Kablonet'in.adamın altyapısında trüknet fiber mi var ?
peki türknet fiber yoksa tavsiye etmem ama deneyebilirsiniz tabii. türknet fiber varsa çok sıkıntı yaşamazsınız yaşarsınız ama fazla değil kullanan bi kaç dost var.farkındayım oturduğum yer daha yeni yapıldı hatta geçen kablonetten geldiler kağıt verdiler sitenizde fiber var diye.
fiber varmı yokmu bilmiyorum varsa bağlatırım.peki türknet fiber yoksa tavsiye etmem ama deneyebilirsiniz tabii. türknet fiber varsa çok sıkıntı yaşamazsınız yaşarsınız ama fazla değil kullanan bi kaç dost var.
köylerde zaten genel olarak adsl var hala boş konuşuyorsun.Kafa var mı sende? Git bir köye bak bakalım fiber var mı öve öve bitiremediğin Kablonet'in.
Anlamıyorsun kardeşim, kendi haline bırakıyorum seni. Ban yersin zaten yakında.köylerde zaten genel olarak adsl var hala boş konuşuyorsun.
en yüksek hız 75 mbps diyor.fiber varmı yokmu bilmiyorum varsa bağlatırım.
oradaki yazanın çoğu doğru olmuyor.en yüksek hız 75 mbps diyor.
ama 10 tl farkla diyor 95 tl ile 75 mbps alınıyoren yüksek hız 75 mbps diyor.
işte 10 tl farkı vermezseniz 35 mbps alırsınız onu diyor siz ilk bence 35 mbps olanı alın sonra forumda beni etiketleyin hattınızda ne kadar hız geliyor kontrol edeirz. sağlıklımı sağlıksızımıama 10 TL farkla diyor 95 TL ile 75 mbps alınıyor
aynenişte 10 TL farkı vermezseniz 35 mbps alırsınız onu diyor siz ilk bence 35 mbps olanı alın sonra forumda beni etiketleyin hattınızda ne kadar hız geliyor kontrol edeirz. sağlıklımı sağlıksızımı
Çoğu paket ne demek ? Biliyormusun ?bende öyle bir şey olmuyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat normal paketleride var şuan siteye girin normal sınırsız hız düşmeyen paketleri var burda gereksiz yorumunuzu neye borçluyuz.
Tğrknet biraz sıkıntılı onun yerine Millenicom geçmen daha iyi olur.ben türkneti denicem memnun kalmazsam zaten direk iptal eder başka firmaya bakarım.