Neler Yeni

Öneri Kablonet İyi midir Nasıl Hizmet Verir?

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kablonet Talha buraya da gelmiş. Kablonet'e sakın bir şey demeyin, kellenizi alır. TP'de öyle yapıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum konu KABLONET ya hani. Aynısını Superonline veya Turk Telekom konusu olsaydı söylerdim. Konu sahibi sensin lütfen biraz mantıklı düşün.
Kablonet fanboyu o dikkate almayın.

Tolgax güneş

80+ Bronze
istersen hepsinin ss lerini atayım.
millenicom.PNG
netspeed.PNG
turknet.PNG

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Tamam Millenicom 80 gösteriyor 100 lük pakete geçersin sıkıntı olmaz bak burada rehberim var oku aklından takılanı özelden sor burayı doldurmayalım. İstersen rehberin altına da yazabilirsin.

Tolgax güneş

80+ Bronze
Tamam Millenicom 80 gösteriyor 100 lük pakete geçersin sıkıntı olmaz bak burada rehberim var oku aklından takılanı özelden sor burayı doldurmayalım. İstersen rehberin altına da yazabilirsin.
teşekkür ederim zaman ayırdığın için.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@cagan_32 nin söylediği firmalar veriyor hem senin dediğin firmalardan daha ucuza ve fiber bunu kabullen cidden çok agresif davranıyorsun ve böyle devam ederse raporlayacağım seni.
Talha tehlikeli bölgede geziyor. Bu bölgeye Türknet bölgesi deniyor. Taahütsüz 100mbps paketine yaklaşırsa büyük bir darbe yer. Onu kabullenemez çünkü en iyi internet onda olmalı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Kablonet Talha tehlikeli bölgede geziyor. Bu bölgeye Türknet bölgesi deniyor. Taahütsüz 100mbps paketine yaklaşırsa büyük bir darbe yer. Onu kabullenemez çünkü en iyi internet onda.
Kritik vuruş

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben 2014 den beri kablotv ile kablonet kullanıcısıyım şimdi bu internet markası iyi midir alınmaya değer mi vs. sorularınıza bir nevi yanıt vereceğim .

KABLONETİN DİĞER İSS`lerden FARKI NEDİR :

+ TAM HIZ VERİR

+ PİNG DEĞERLERİ OLDUKÇA İYİ

+ VERİLEN MODEM FENA DEĞİL

+ KULLANDIĞI EVE KADAR FİBER ÇALIŞMALARI VAR

- YOK :)

Kablonet son zamanlarda gpon bursa güzelyalıda ve başka bir ilde mevcuttur eski kablonet yapıları ile yeni kablonet yapıları artık ankastreye kadar fiber olacaktır kablonet eski altyapılarında binaya kadar fiber bina kutusu ve daire ye kadar koaksiyel kablo idi fakat son zamanlarda sıkıntı yaşadıkları için bu plana geçeceklerini söylediler şuan ben testi paylaşıyorum şuan altyapı çalışmaları sırasıyla alındığını benim bölgeme 2-3 aya kalmaz tamamlanacağını söylediler kesinlikle öneririm 7 senedir kullanıyorum memnun olmasam zaten bırakırdım oyunlarda en iyi ping genellikle bende oluyor yurt dışı bağlantılarda da üzmüyor.

NOT: testler farklıdır sebebi ip değişimidir aşağıdaki ıp de değişmiştir . max test sonucundaki pingler 5-9 arasıdır kesinlikle kablonet altyapısı olan direk atlasın geçenlerde nitro paketim vardı İLK fotoğraftaki testimdeki upload o yüzden yüksektir.
.Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

FİYAT :

HD ÜST YAYIN + UYDU KUTUSU / MODEM KİRALAMA ÜCRETİ (9TL) + İNTERNET 100/5 AKILLI SINIRSIZ + SİNEMA PAKETİ = 90 TL

FİYAT KONUSUNDA ASLA ÜZMÜYOR 90 TL ÇOK DİYENLERİ KINAMAK LAZIM ADAMLAR SADECE İNTERNET VERMİYOR BU KONUDA ÜZMÜYORLAR KESİNLİKLE EKİPLERİ EN GEÇ 5 SAATTE SORUNU ONARIYORLAR VEYA SİZE BİLGİ VERİYORLAR .

SORMAK İSTEDİĞİNİZ SORULARI BEKLİYORUM.Alıntıyı görüntüle
Artık fiyat performans değil gibi.

Screenshot_20210619-021010_Samsung Internet.jpg

TALHA MURAT

80+ Silver

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yanlış yere bakıyorsun adamlar zaten o fiyata 2. kablonet hizmeti isteyene veriyor sen ilk defa alacaksan 1 tane kablonet istersen kampanyalar var orada fiyatlara bakarsan görürsün :D
7/12 en aktif kullanıldığı süreler hızı yarı yarıya düşürüyorlar üstüne 12'den sonra modeme 2 kere res atmak lazım hızların düzelmesi için çok iyi bir hizmet vermiyor maalesef.

TALHA MURAT

80+ Silver
7/12 en aktif kullanıldığı süreler hızı yarı yarıya düşürüyorlar üstüne 12'den sonra modeme 2 kere res atmak lazım hızların düzelmesi için çok iyi bir hizmet vermiyor maalesef.
İstiyorsan almıyorsun hız düşmeyen paketler var kardeşim bilmeden konuşma bari. Modeme res gerekmiyor hız düzelmeis için.

Top Bottom