TALHA MURAT
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
%1 mi Altyapı çalışmaları mevcut ki bulunduğu il sayısı 81 ilden 24 ildir bu iller arasında min %18 altyapısı bulunmaktadır ve mx olarak %68 dir bu durumda ortalamadı%43 dür yani fazla değil az da değil Kablonet devlet kuruluşudur sallapati iş döndüremezler il müdürlüğünde çalışan elemna var her sorunuma yardımcı oluyor bi keresinde yanlışlık oldu adam arada dedi abi dedi sen gel bana söyle çünkü sen burada sistemden oluşturulan şikayet arıza kayıt vs çözülmediğinde büyük bir sorunsa vs benim bizim başımız ağrıyor hesabını soruyorlar dedi güzelce uyardı herhangi bir sıkıntıda beni ara dedi bunu hangi firma yapar bana söyleyin?Kablonet altyapısı ülkenin %1'inde var yok, hani başarı?
Kardeşim boş yapma bi sus allah aşkına gereksiz mesaj yazmana gerek yok firmayı savunmuyoz merak ettik sorduk tövbe yarrabim.Hocam KabloNet'te çalışanlar insan biliyorsunuz değil mi? Başarısız falan olabiyorlar hani insanız falan ya. Diğer firmalardan iyi bir firma zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diğer firmalardan iyi SOL ile kapışır türk telekom ele bitik zaten Cimri bir hizmet veriyor.Hocam KabloNet'te çalışanlar insan biliyorsunuz değil mi? Başarısız falan olabiyorlar hani insanız falan ya. Diğer firmalardan iyi bir firma zaten.